Головна Новини Спорт спорт і держава Скандальні слова сербів в Австралії. Вони підтримують Росію і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальні слова сербів в Австралії. Вони підтримують Росію і Путіна

Серби, які проживають в Австралії викрикували гасла на підтримку Російської Федерації та Володимира Путіна.

3 лютого 2023, 14:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час цьогорічного Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу було багато курйозних моментів з батьком Новака Джоковича – Срджаном. Один з них, це коли Срджан Джокович позував для фото з росіянами, які мали на футболці літеру Z. Тепер свою думку з цього приводу висловили серби, які живуть в Австралії. Вони підтримали Путіна та Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на спортивне видання Sportal.

Скандальні слова сербів в Австралії. Вони підтримують Росію і Путіна

Проросійські серби в Чехії підтримують Путіна в Австралії. Фото з відкритих джерел

Чималий резонанс викликало фото Срджана Джоковича, що стояв поруч з російськомовними глядачами, які скандували гасла на підтримку Росії та мали прапор РФ з зображенням Путіна. Через кілька днів після гучного скандалу батько Джоковича повідомив, що просто святкував перемогу Новака і фотографувався з людьми навколо та додав, що його "родина пережила жахіття війни, і ми хочемо тільки миру". Далі Срджан заявив, що не відвідає наступний матч сина, щоб не було ніяких перешкод для Новака.

Український посол в Австралії Василь Мирошниченко вимагав, щоб батько Джоковича повинен зробити рішучу заяву про війну.Проте Срджан Джокович уникнув будь-яких наслідків.

Під час одного з репортажів журналісти запитали у сербів, які живуть в Австралії, чи був вчинок батька Джоковича поганим.

"Ні, хай живе Росія! Хай живе Сербія! Вітання нашому царю Володимиру Путіну! Слава Росії! Косово — це Сербія!", — почали вигукувати серби.

Новак Джокович вдесяте виграв Australian Open, вигравши свій 22-й трофей Великого шолома та повернувшись на перше місце в списку ATP.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Володимир Зеленський бойкот Олімпійських ігор.

Також "Коментарі" писали про росіянина, який хотів викрасти англійську футболістку і сказав їй "я вбиваю таких дівчат".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини