Головна Новини Спорт футбол Росіянин хотів викрасти англійську футболістку і сказав їй «я вбиваю таких дівчат»
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянин хотів викрасти англійську футболістку і сказав їй «я вбиваю таких дівчат»

Російський таксист намагався вбити англійську журналістку на Чемпіонаті світу 2018 року, який проходив РФ.

20 січня 2023, 20:13 comments1104
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярна спортивна журналістка BBC Алекса Скотт поділилася подробицями жахливої ​​історії, яка сталася з нею в Росії. Вона розповіла, що таксист у Москві намагався її викрасти та сказав "я вбиваю таких дівчат, як ти". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Talksport.

Росіянин хотів викрасти англійську футболістку і сказав їй «я вбиваю таких дівчат»

Колишня футболістка збірної Англії Алекса Скотт. Фото з відкритих джерел

Колишня футболістка збірної Англії, а тепер коментатор на BBC Алекса Скотт з нагоди Чемпіонату світу в Катарі розповіла, що під час попереднього чемпіонату світу, який проходив у Росії, її мало не вбили. У автобіографії "Як (не) бути сильною" вона поділилася з читачами своїм травматичним досвідом.

Зазвичай після футбольних матчів коментаторі відвозять спеціальні машини додому, проте Алекса вирішила після зустрічі з друзями викликати Uber в Росії. Після 15-хвилинної поїздки по Москві почалася справжня драма.

"Я вбиваю таких дівчат, як ти", — сказав водій за допомогою Google Translate та додав "Я не відвезу тебе додому сьогодні ввечері. Ти підеш зі мною", — додав росіянин.

Алекса Скотт зізналась, що заціпеніла від страху, а також не змогла покинути автомобіль через зачинені двері. Однак журналістка все ж змогла надіслати повідомлення своєму агенту з проханням про допомогу.

Журналістка вмить вигадала, що завтра в неї зустріч з Путіним, проте росіянин на таке відповів, що "з Путіним ніхто не зустрічається". Тоді ж Скотт показала своє журналістське посвідчення. Це рішення змінило плани таксиста, який відвіз жінку до готелю, проте коли Алекса виходила з таксі росіянин намагався торкнутись її ніг і поцілувати їх.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що англійську зірку Прем'єр-ліги заарештували і тепер футболісту загрожує суд.

Також "Коментарі" повідомляли, що в аеропорту Парижа поліцейські затримали французького футболіста зі 100 кг кокаїну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини