Головна Новини Спорт інші види спорту Батько Джоковича відповів на критику після того, як сфотографувався з фанатом Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько Джоковича відповів на критику після того, як сфотографувався з фанатом Путіна

Батько сербського тенісиста Новака Джоковича відреагував на критику після скандального фото з чоловіками, які тримали прапор Росії з зображенням Путіна.

27 січня 2023, 15:00 comments1009
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Батько відомого тенісиста відреагував на критику у свій бік, після курйозних фотографій з проросійськими чоловіками, які тримали прапор РФ та були одягненні в футболку з символом російської агресії – літерою  Z. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Батько Джоковича відповів на критику після того, як сфотографувався з фанатом Путіна

Батько Джоковича потрапив у скандал. Фото з відкритих джерел

Кілька чоловіків під час матчу сербського тенісиста Новака Джоковича проти росіянина Андрія Рубльова розмахували прапором Росії з зображенням Путіна на стадіоні турніру Australian Open. Прихильників Путіна змусили залишити стадіон, адже на турнірі заборонена символіка Росії.

Попри це, батько Новака, Срджан Джокович зробив спільне фото з ними за стадіоном. Таке рішення серба обурило громадськість і через кілька днів Срджан відреагував на критику в свою адресу.

"Я був на вулиці з уболівальниками Новака, як і після всіх матчів мого сина, щоб відсвяткувати його перемоги та сфотографуватися з ними. Я не мав наміру бути втягнутим у це. Моя родина пережила жахіття війни, і ми хочемо тільки миру", — сказав батько Новака Джоковича.

Також Срджан Джокович додав, що не відвідає наступний матч чина, "щоб не було перешкод... ні для мого сина, ні для іншого гравця". Український посол в Австралії Василь Мирошниченко вважає, що Новак Джокович має публічно висловитись про цю ситуацію.

"Я вважаю, що для того, щоб розвіяти спекуляції, важливо зробити дуже рішучу заяву про його позицію щодо цієї війни", — сказав посол України Василь Мирошниченко.

Раніше портал "Коментарі" публікував скандальне фото батька Джоковича з російськими фанатами Путіна.

Також "Коментарі" писали про Гаррі Поттера, який йде з російського ринку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини