Головна Новини Спорт інші види спорту Батько Джоковича зробив фото з прихильном Путіна на Australian Open
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько Джоковича зробив фото з прихильном Путіна на Australian Open

На тенісному турнірі Australian Open батько відомого сербського тенісиста Новака Джоковича сфотографувався з фанатом Путіна, який мав напис на футболці: "де ми там Росія".

26 січня 2023, 12:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Австралії проходить один з найбільших тенісних турнірів року Australian Open. На ньому вже відбулось кілька скандалів через російський прапор та прихильників Путіна. Тепер батько Новака Джоковича Срджан сфотографувався з росіянином, що мав на собі футболку з літерою Z. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Батько Джоковича зробив фото з прихильном Путіна на Australian Open

Новак та Срджан Джокович. Фото з відкритих джерел

На турнірі Australian Open заборонили використовувати російські та білоруські прапори, після матчу між українською тенісисткою Катериною Байндль та росіянкою Каміллою Рахімовою. 25 січня відбувся матч між сербом Новаком Джоковичем та росіянином Андрієм Рубльовим, де на трибунах відбулась демонстрація підтримки режиму Путіна.

"Невелика група людей демонструвала неприйнятні прапори та символи та погрожувала охоронцям після матчу в середу ввечері, і була виселена", — повідомили організатори турніру Australian Open.

Росіяни вивісили прапор Росії з зображенням Путіна, дехто з демонстрантів також мав на плечах сербський стяг. Окрім того, один з порушників мав футболку з літерою Z, яка стала символом російського вторгнення в Україну та написом на футболці: "де ми там Росія".

Саме з останнім зробив фото батько Новака Джоковича. Фото можна переглянути нижче, Срджан Джокович (зліва від трійки в центрі):

Батько Джоковича зробив фото з прихильном Путіна на Australian Open - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський таксист хотів викрасти англійську футболістку, коли та сіла до нього в машину у Москві.

Також "Коментарі" писали про російського тенісиста, який пожалівся на український прапор на трибуні тенісного турніру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини