Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Зеленський говорить про бойкот Олімпійських ігор та закликає до марафону чесності
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський говорить про бойкот Олімпійських ігор та закликає до марафону чесності

Зеленський закликав приєднатись до "марафону чесності", а також пригрозив можливим бойкотом Олімпійських ігор 2024 року.

29 січня 2023, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні розкритикував ідею нейтральної позиції в спорті. Зеленський зазначив, що українські спортсмени гинуть у війні, а російські продовжують виступи на світових аренах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram президента України.

Зеленський говорить про бойкот Олімпійських ігор та закликає до марафону чесності

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Президент України закликав до "марафону чесності", щоб зупинити присутність російських спортсменів на Олімпійських іграх 2024 року, які пройдуть в Парижі.

"Ми розпочинаємо "марафон чесності", який буде спрямований на те, щоб очистити Міжнародний олімпійський комітет від лицемірства та будь-яких намагань витягнути у світовий спорт росіян", — говорить президент України.

Український президент вважає, що Кремль використовує спорт для своїх політичних інтересів.

"Немає такого поняття, як нейтралітет, коли триває така війна. І ми знаємо, як часто тиранія намагається використати спорт у своїх ідеологічних інтересах", — говорить Володимир Зеленський.

У підсумку Зеленський зазначив, що Україна готова бойкотувати участь в Олімпійських іграх, якщо Росія та Білорусь відправить спортсменів до Парижу у 2024 році.

Переглянути повне відеозвернення президента України можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про батька відомого тенісиста, який сфотографувався з фанатами Володимира Путіна. Перед цим їх вигнали зі стадіону за російський прапор з обличчям президента Росії на ньому.

Також "Коментарі" писали про зірку Англійської Прем'єр-ліги, яка постане перед судом, через водіння в нетверезому стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини