Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Як російський Олімпійський комітет економить на своїх спортсменах
commentss НОВИНИ Всі новини

Як російський Олімпійський комітет економить на своїх спортсменах

Російський оргкомітет залишив своїх олімпійців без благ цивілізації

22 липня 2021, 10:10 comments1033
Поділіться публікацією:

Організатори Олімпійських ігор-2020 в Токіо пояснили, чому в номерах російських спортсменів в олімпійському селищі не виявилося холодильників та телевізорів. Про це повідомляє Urdupoint.

Як російський Олімпійський комітет економить на своїх спортсменах

Росія на Олімпіаді в Токіо - фото з відкритих джерел

Журналісти з посиланням на представника оргкомітету, заявляють, що російська сторона не подавала заявку на установку побутової техніки в номерах, яка проводиться за додаткову плату.

"Ми приймемо заходи у зв'язку з відсутністю холодильників і телевізорів, але спочатку потрібно прояснити це питання з російською стороною. Постараємося зробити все, щоб якомога швидше розібратися з цим", — заявила глава оргкомітету Токіо-2020 Сеіко Хашимото.

Нагадаємо, міністр спорту Гвінеї Сануссі Бантама Соу повідомив, що олімпійська збірна країни відмовилася від участі в Іграх Токіо-2020. Деталі дізнавайтесь із нашої публікації.

Зазначимо, що російська жіноча збірна з регбі ізолюється на два дні в Японії після того, як у масажиста команди результат тесту на COVID-19 виявився позитивним.

Крім того, 13 липня в Токіо було зареєстровано 1149 випадків зараження COVID-19. Це найвищий показник з того часу, як 22 січня було зареєстровано 1184 випадки, і 25-й день поспіль, коли число випадків захворювання було вищим, ніж у той же день тижнем раніше. Також у місті зростає кількість інфекцій, викликаних "Дельта"-штамом коронавірусу.

Додамо, раніше "Коментарі" повідомляли, кому ж вдасться побувати на Олімпіаді глядачем. Подробиці — в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому організатори змагань у Токіо заборонять алкоголь і гучні вигуки під час Олімпійських ігор. У чому причина подібних обмежень, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини