Головна Новини Спорт футбол Хто з гравців англійської збірної відіграв всі матчі плей-офф Євро-2020 зі зламаними ребрами
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з гравців англійської збірної відіграв всі матчі плей-офф Євро-2020 зі зламаними ребрами

Захисник отримав травму ще в 1/8 чемпіонату Європи

21 липня 2021, 10:42
Поділіться публікацією:

Захисник "Манчестер Юнайтед" Люк Шоу відіграв з переломом ребер більшу частину плей-офф Євро-2020, повідомляє The Telegraph.

Хто з гравців англійської збірної відіграв всі матчі плей-офф Євро-2020 зі зламаними ребрами

Збірна Англії - фото з відкритих джерел

Англієць отримав травму в матчі 1/8 фіналу зі збірною Німеччини. 26-річний футболіст грав з травмою в чвертьфіналі з Україною, де він зробив 2 гольові передачі, в півфіналі з Данією і в фіналі з Італією, де він забив єдиний гол збірної Англії.

Манкуніанці чекають, коли Шоу повернеться в розташування клубу після відпустки, щоб оцінити масштаби пошкодження.

Всього за 6 матчів Євро Шоу забив один гол і віддав 3 результативні передачі.

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.

Додамо, що нагороду кращого молодого гравця Чемпіонату Європи з футболу отримав 18-річний півзахисник Іспанії Ода Педрі. Попри свій юний вік, футболіст став не тільки незамінним півзахисником для іспанської збірної, а й прекрасно виявив себе в минулому дебютному футбольному сезоні, де провів 37 матчів, виступаючи за "Барсу". Експерти вже заявляють, що він стане одним із кращих гравців у наступному році.

Окрім того, гірке розчарування, яке відчули британці в фіналі Євро-2020, настільки зачепило їх самолюбство, що люди почали нехтувати італійськими ресторанами. Всі деталі шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини