Головна Новини Спорт футбол Гастрономічна помста: як англійці вирішили поквитатись зі своїми суперниками на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Гастрономічна помста: як англійці вирішили поквитатись зі своїми суперниками на Євро-2020

Жителі Англії досі не можуть змиритись з поразкою на чемпіонаті Європи

16 липня 2021, 09:34
Поділіться публікацією:

Гірке розчарування, яке відчули британці в фіналі Євро-2020, настільки зачепило їх самолюбство, що люди почали нехтувати італійськими ресторанами. Про це повідомляє компанія для бронювання ресторанів TheFork UK.

Гастрономічна помста: як англійці вирішили поквитатись зі своїми суперниками на Євро-2020

Італійський ресторан - фото з відкритих джерел

Англійці все ще не можуть пережити важку поразку в домашньому фіналі європейської першості на "Уемблі" проти Італії. Побиття італійських уболівальників та п'яні дебоші після матчу це ще нічого. Англійська злість розрослася настільки, що люди почали звинувачувати в поразці італійську кухню.

Гастрономічні аналітики помітили, що після програного фіналу 11 липня бронювання столиків в італійських ресторанах у Великобританії впало на 55%. Водночас експерти відзначають, що в останні дні спостерігається значний наплив людей в англійські заклади.

Можливо, причиною тому послужив жарт гравця збірної Італії Леонардо Бонуччі про те, що якби англійці відмовилися від знаменитої риби зі смаженою картоплею, а внесли у свій раціон фокаччу, піцу або пасту, то у них була б можливість виграти.

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.

Додамо, що нагороду кращого молодого гравця Чемпіонату Європи з футболу отримав 18-річний півзахисник Іспанії Ода Педрі. Попри свій юний вік, футболіст став не тільки незамінним півзахисником для іспанської збірної, а й прекрасно виявив себе в минулому дебютному футбольному сезоні, де провів 37 матчів, виступаючи за "Барсу". Експерти вже заявляють, що він стане одним із кращих гравців у наступному році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини