Головна Новини Спорт зимові види спорту Шайби Тимченка та Бабрусєва врятували "Краматорськ" у матчі проти "Альтаїра"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шайби Тимченка та Бабрусєва врятували "Краматорськ" у матчі проти "Альтаїра"

Воротар "Краматорська" Кучер оформив свій перший шатаут у Лізі

17 грудня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 17 грудня, у рамках 4-го туру хокейної Суперліги України "Краматорськ" зустрівся з "Альтаїром".

Шайби Тимченка та Бабрусєва врятували "Краматорськ" у матчі проти "Альтаїра"

"Краматорськ" - "Альтаїр" - фото з hsl.com.ua

За повідомленням hsl.com.ua, у першій двадцятихвилинці команди були рівними, створюючи постійно біля обох воріт небезпечні моменти, але забити ніхто не зміг.

У другому періоді "Краматорськ", на відміну від "Альтаїра", став насідати біля воріт суперника, але шайба так і увійшла у ворота. Хокеїсти із Дружківки намагалися зіграти на контратаках, але й їм не посміхнувся успіх.

Все наважилося в останньому відрізку матчу. Краматорчани продовжували активно пресингувати "Альтаїр" та у підсумку забили два голи. Спочатку шайбою відзначився Святослав Тимченко, який обіграв воротаря Богдана Дяченка. А наприкінці зустрічі "Краматорськ" подвоїв рахунок. Ілля Бобрусєв відзначився у меншості.

Підсумковий рахунок матчу 2:0

"Краматорськ" – "Альтаїр" 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)

Шайби: 1:0 Тимченко (Середницький, Калінічів), 53:11; 2:0 Бабрусєв (Жвачкін), 59:38

"Краматорськ": Кучер (Боягуз); Афанасьєв – Жвачкін (А) – Гриценко; Летов – Ваулін, Градович – Столяренко (К) – Сергієвський, Бабрусєв – Мальцев, Тимченко – Сірченко – Калініч, Середницький – Афанасьєв, Дуюн – Говорушко

"Альтаїр": Дяченко (Печорін); Кочетков – Буценко (К) – Коренчук (А), Раскін – Ігнатенко, Сидоренко – Трандафілов (А) – Крикля, Мельник – Папуна, Дубський – Яйлов – Ханенко, Реснянський – Терешин, Кобиков – Олійник.

Раніше портал новин "Коментарі" повідомляв про те, що в чемпіонаті української хокейної Суперліги "Маріуполь" розібрався з "Альтаїром", а київський клуб здобув свою першу перемогу в українській хокейній Суперлізі. Крім того, Странська хокейна Суперліга просить Бубку та Гутцайта розібратися у конфлікті з Федерацією хокею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини