Головна Новини Спорт інші види спорту Український спортсмен виграв срібло на чемпіонаті Європи IBJJF з бразильського джіу-джитсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Український спортсмен виграв срібло на чемпіонаті Європи IBJJF з бразильського джіу-джитсу

Для нього це стало першою нагородою на найвищому рівні

16 лютого 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

У понеділок, 14 лютого, у Римі стартували змагання найбільшої ліги IBJJF, на які чекали представники бразильського джіу-джитсу по всьому світу. Через довгу перерву, пов'язану з пандемією, з 14 по 20 лютого в Італії пройде чемпіонат Європи IBJJF.

Український спортсмен виграв срібло на чемпіонаті Європи IBJJF з бразильського джіу-джитсу

Сергій Кіналь - фото із відкритих джерел

У середу, 16 лютого, змагався дивізіон пурпурних поясів, у рамках якого виступив спортсмен із Тернополя, один із найкращих борців української Ліги TMS Сергій Кіналь. Сергій провів чотири сутички, три з яких завершив достроково, больовими прийомами. У четвертому поєдинку Кіналь поступився ізраїльському спортсмену, посівши друге місце на турнірі IBJJF.

Таким чином, Пурпурний пояс Сергій Кіналь став першим в історії України, хто здобув срібло на чемпіонаті Європи у цій федерації.

“Безумовно, я був націлений на перше місце і наступного разу обов'язково заберу своє. Я задоволений своїми сутичками та рівнем, який мені вдалося показати на такому престижному турнірі. Хочу подякувати українському ком'юніті бразильському джіу-джитсу за підтримку, для мене це безцінно", — зазначив український спортсмен.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що українські спортсмени візьмуть участь у чемпіонаті Європи з бразильського джіу-джитсу. Крім того, "Коментарі" розповідали, що на Олімпійських іграх у Пекіні збірна Німеччина сенсаційно виступила у змаганнях з бобслею. При цьому німецька збірна повторила рекорд чотирирічної давності

Також інформаційний портал писав про те, що на Олімпіаді в Пекіні стався скандал : усупереч забороні, український олімпієць, який служить у ЗСУ, обіймався з росіянином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини