Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Побореться з французом. Український шпажист вийшов у півфінал Олімпіади-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Побореться з французом. Український шпажист вийшов у півфінал Олімпіади-2020

Українець побореться з французом Романом Канноном

25 липня 2021, 13:33
Поділіться публікацією:

Український шпажист Ігор Рейзлін вийшов у півфінал Олімпійських ігор-2020. Там українець побореться з французом Романом Канноном. Про це повідомляє РБК-Україна.

Побореться з французом. Український шпажист вийшов у півфінал Олімпіади-2020

Український шпажист Ігор Рейзлін. Фото: twitter.com

Рейзлін переміг двох титулованих представників Швейцарії Беньяміна Штеффена (15:11) і Макса Хайнцера (15:12). Потім переміг головну "сенсацію" турніру — 18-річного Мохаммеда Ель-Сайеда з Єгипту і вийшов до півфіналу Олімпійських ігор у Токіо.

Раніше "Коментарі" писали, що українська спортсменка Дарина Білодід, яка першою принесла нашій команді бронзову нагороду, розплакалася після свого турніру, де вона перемогла суперницю. Потім дзюдоїстка розповіла, чому вона так відреагувала.

Нагадаємо, через зростання захворюваності коронавірусом у Токіо і низці префектур в липні був введений режим надзвичайної ситуації. Тільки 26 змагань Ігор-2020 проведено з уболівальниками, інші 724 — за порожніх трибун.

Економіст дослідницького інституту Dai-Ichi Life Хідео Кумано вважає, що зростання захворюваності і соціальні обмеження під час Олімпіади призведуть до нових банкрутств. За його словами, кількість скасованих замовлень номерів у готелях наближається до 700 тис., а збитки можуть досягти 50 млрд ієн (456 млн дол.). При цьому уряд мало допомагає готельному бізнесу.

У  Токіо ж розгорілися протести. Протестувальники зібралися біля будівлі столичного уряду Токіо в п'ятницю, 23 липня, коли олімпійський факел прибув у комплекс напередодні церемонії відкриття, яка повинна була відбутися днем пізніше.


Нагадаємо, що на офіційному сайті Олімпіади-2020 в Токіо, де зобразили Україну без анексованого Росією Криму, з'явилася правильна карта. Після скандалу, що розгорівся через зображення окупованого РФ Криму, карту Olympics Cheer Zone зовсім прибрали з офіційного сайту. Але згодом вона була повернута вже у правильному вигляді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини