Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Чому заплакала Олімпійська призерка Дар'я Білодід
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому заплакала Олімпійська призерка Дар'я Білодід

Українка підкреслила, що вона продовжить працювати, щоб здійснити дитячу мрію і виграти золоту медаль Олімпіади

24 липня 2021, 23:08 comments1478
Поділіться публікацією:

Українська спортсменка Дар'я Білодід, яка першою принесла нашій команді бронзову нагороду, розплакалася після свого турніру, де вона перемогла суперницю. Потім дзюдоїстка розповіла, чому вона так відреагувала. Про це повідомляє "Суспільне".

Чому заплакала Олімпійська призерка Дар'я Білодід

Дар'я Білодід (фото з відкритих джерел)

 Дар'я, спілкуючись з журналістами, заявила, що з дитинства мріяла на Олімпіаді здобути золоту медаль. На її думку, бронзова нагорода ніколи не замінить золоту нагороду. Відтак, вона заплакала через те, що не здійснилася її мрія, але, за її словами, краще мати бронзу, аніж лишитися без нагороди взагалі.

Також спортсменка прокоментувала свій програш дзюдоїстці з Японії. За її словами, вона ще не переглядала та не аналізувала поєдинок. Але зазначила, що морально і фізично була готова до перемоги. Відтак, вона не знає, чому так сталося. 

 Олімпійська чемпіонка заявила, що не зупиниться на досягнутому. Відпочине трохи й розпочне знову тренуватися та готуватися до олімпіади в Парижі,  щоб знову повернутися і виграти омріяну золоту нагороду. Адже це — її дитяча мрія, яку вона хоче реалізувати.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що перша медаль України на Олімпіаді в Токіо: як пройшла церемонія нагородження. Сьогодні тисячі українців вболівали за нашу дзюдоїстку Дар'ю Білодід, яка у запеклій боротьбі змогла відвоювати для української команди таку омріяну, першу бронзову нагороду.

Відомо, що бронзову нагороду українка здобула у ваговій категорії до 48 кг. Ще одну бронзову медаль на змаганнях отримала спортсменка з Монголії Уранцецег Мунктбат. Другу почесну сходинку зайняла дзюдоїстка Фуна Тонакі з Японії. А от золото виборола для Косова Дістрія Краснікі.
 

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини