Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпіада-2020: український фехтувальник завоював "бронзу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпіада-2020: український фехтувальник завоював "бронзу"

Українець боровся за третє місце, де переміг італійця Андреа Сантареллі

25 липня 2021, 15:41
Поділіться публікацією:

Український фехтувальник Ігор Рейзлін виграв бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо. Він переміг в індивідуальній чоловічій шпазі. Українець боровся за третє місце, де переміг італійця Андреа Сантареллі.

Олімпіада-2020: український фехтувальник завоював "бронзу"

Фехтовальщик Игорь Рейзлин. Фото: Общественное

Українець поступався по ходу поєдинку 1:4, але зумів переломити хід поєдинку і перемогти суперника.

У першому раунді Рейзлін переміг швейцарця Бенджаміна Штеффена (15:11), а в другому — ще одного представника цієї країни Макса Хейзнера (15:12).

У чвертьфіналі Рейзлін здолав 18-річного представника Єгипту Мохаммеда Ельсаеда (15:13).

Раніше "Коментарі" писали, що український шпажист Ігор Рейзлін вийшов в півфінал Олімпійських ігор-2020. Там українець побореться з французом Романом Канноном.

Також "Коментарі" писали, що українська спортсменка Дарина Білодід, яка першою принесла нашій команді бронзову нагороду, розплакалася після свого турніру, де вона перемогла суперницю. Потім дзюдоїстка розповіла, чому вона так відреагувала.

Нагадаємо, через зростання захворюваності коронавірусом у Токіо в низці префектур в липні був введений режим надзвичайної ситуації. Тільки 26 змагань Ігор-2020 було проведено з уболівальниками, інші 724 — за порожніх трибун.

Економіст дослідницького інституту Dai-Ichi Life Хідео Кумано вважає, що зростання захворюваності і соціальні обмеження під час Олімпіади призведуть до нових банкрутств. За його словами, кількість скасованих замовлень номерів у готелях наближається до 700 тис., а збитки можуть досягти 50 млрд ієн (456 млн дол.). При цьому уряд мало допомагає готельному бізнесу.

"Коментарі" також писали, що постійно виникають скандали через допінг із російськими спортсменами. Цього разу в "допінговий" скандал потрапили російські веслярі. Так, після взяття проби медики підтвердили наявність в їх крові заборонених препаратів, тому в РФ прийняли рішення зняти всю команду з Олімпійських ігор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини