Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Хто з українських олімпійців першим прибув у Токіо
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з українських олімпійців першим прибув у Токіо

Українські представники з трьох спортивних дисциплін уже знаходяться в Олімпійському селищі

17 липня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

В Токіо прибули перші представники олімпійської збірної України. Про це повідомляє Національний Олімпійський комітет (НОК) України.

Хто з українських олімпійців першим прибув у Токіо

Олімпіада в Токіо - фото з відкритих джерел

Після проходження в міжнародному аеропорті Токіо усіх необхідних міграційних процедур, перевірки документів, здачі тесту на COVID українці відправилися в Олімпійське селище.

"Першими мешканцями Олімпійської домівки стали наші представники боксу, дзюдо та стрільби з лука", — йдеться в повідомленні НОК.

Сьогодні атлети матимуть можливість більш детально ознайомитися з Олімпійським селищем та провести свої перші тренування на його території.

Хто з українських олімпійців першим прибув у Токіо - фото 2
Хто з українських олімпійців першим прибув у Токіо - фото 3
Хто з українських олімпійців першим прибув у Токіо - фото 4

На Іграх в Токіо Україна представлена 157-ма спортсменами, які виступають у 25 видах спорту. З 23 липня вони представлятимуть нашу країну на Олімпійських іграх, що цього року проходитимуть у Японії.

Нагадаємо, що російська жіноча збірна з регбі ізолюється на два дні в Японії після того, як у масажиста команди тест на COVID-19 виявився позитивним.

Окрім цього, 13 липня в Токіо було зареєстровано 1149 випадків зараження COVID-19. Це найвищий показник з тих пір, як 22 січня було зареєстровано 1184 випадки, і 25-й день поспіль, коли кількість випадків захворювання була вищою, ніж в той же день тижнем раніше. Також у місті зростає кількість інфекцій, викликаних "Дельта"-штамом коронавірусу.

Додамо, раніше "Коментарі" повідомляли, кому ж вдасться побувати на Олімпіаді глядачем. Подробиці - в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому організатори змагань у Токіо заборонять алкоголь і гучні вигуки під час Олімпійських ігор. У чому причина подібних обмежень, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини