Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Чому російські спортсменки, які представлятимуть країну на Олімпійських іграх, пішли на ізоляцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому російські спортсменки, які представлятимуть країну на Олімпійських іграх, пішли на ізоляцію

Масштаби коронавірусу в Токіо набирають нових обертів

14 липня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах заявив, що безпечні і надійні Олімпійські ігри в Токіо стали демонстрацією глобальної солідарності під час пандемії в той же день, коли рівень інфекції у місті, яке її приймає, досяг свого максимуму за шість місяців. Про це повідомляє Guardian.

Чому російські спортсменки, які представлятимуть країну на Олімпійських іграх, пішли на ізоляцію

Олімпіада в Токіо. Фото: Vox

Виявлення випадків захворювання коронавірусом у готелі, де зупинилися десятки бразильських олімпіадників, посилило побоювання з приводу поширення інфекції протягом літа. Сім співробітників готелю в місті Хамамацу, розташованому на північний захід від Токіо, показали позитивний результат, повідомив міський чиновник. Він додав, що 31 член бразильської олімпійської делегації був відділений від інших гостей і не був інфікований.

Також російська жіноча збірна з регбі ізолюється на два дні в Японії після того, як масажист команди здав позитивний результат на COVID-19.

13 липня в Токіо було зареєстровано 1149 випадків зараження COVID-19. Це найвищий показник з тих пір, як 22 січня було зареєстровано 1184 випадки, і 25-й день поспіль, коли кількість випадків захворювання була вищою, ніж в той же день тижнем раніше. Також у місті зростає кількість інфекцій, викликаних "Дельта"-штамом коронавірусу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, кому ж вдасться побувати на Олімпіаді глядачем. Подробиці - в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому організатори змагань у Токіо заборонять алкоголь і гучні вигуки під час Олімпійських ігор. У чому причина подібних обмежень, читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини