Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Чи захищені олімпійські спортсмени в Токіо від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи захищені олімпійські спортсмени в Токіо від коронавірусу

В Японії зареєстрували першого спортсмена, який захворів на коронавірус

15 липня 2021, 14:04
Поділіться публікацією:

У середу в іноземного олімпійського спортсмена в Японії був виявлений позитивний результат на COVID-19. Про це заявив оргкомітет Олімпійських ігор в Токіо в четвер, пише єдине в Японії суспільне ЗМІ NHK.

Чи захищені олімпійські спортсмени в Токіо від коронавірусу

Олімпіада в Токіо - фото з відкритих джерел

Олімпієць, який є першим спортсменом з позитивним результатом тесту в Японії, провів 14 днів на самоізоляції та не був в олімпійському місті, де живуть інші учасники олімпіади під час Ігор. На цей момент національність спортсмена і вид спорту в якому він виступає не вказуються.

Журналісти повідомляють, що людина, яка пов'язана з організаційним комітетом Олімпійських ігор, але не входить до складу національних збірних, також здала позитивний результат на COVID-19. Це вже третій випадок коронавірусу в Японії в липні серед олімпійців, які не пов'язані з командами.

Кілька місяців тому також були випадки зараження коронавірусом серед членів іноземних команд, які приїжджали до Японії для тренувань перед Олімпійськими іграми.

Окрім того, 13 липня в Токіо було зареєстровано 1149 випадків зараження COVID-19. Це найвищий показник з того часу, як 22 січня було зареєстровано 1184 випадки, і 25-й день поспіль, коли кількість випадків захворювання була вищою, ніж в той же день тижнем раніше. Також у місті зростає кількість інфекцій, викликаних "Дельта"-штамом коронавірусу.

Нагадаємо, що російська жіноча збірна з регбі ізолюється на два дні в Японії після того, як масажист команди здав позитивний результат на COVID-19.

Додамо, раніше "Коментарі" повідомляли, кому ж вдасться побувати на Олімпіаді глядачем. Подробиці - в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому організатори змагань у Токіо заборонять алкоголь і гучні вигуки під час Олімпійських ігор. У чому причина подібних обмежень, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини