Головна Новини Спорт футбол Знову спробую повторити це: Роналду про звання кращого бомбардира року
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову спробую повторити це: Роналду про звання кращого бомбардира року

У 2023 році Роналду став найкращим бомбардиром в світі забивши 54 голи

31 грудня 2023, 20:41
Поділіться публікацією:








Кріштіану Роналду в матчі чемпіонату Саудівської Аравії забив гол та допоміг своїй команді розгромити суперника. Цей м’яч став для португальця 54 у 2023 календарному році, що є абсолютним рекордом. Сам Роналду прокоментував своє досягнення та рівень Саудівської ліги взагалі. 

Знову спробую повторити це: Роналду про звання кращого бомбардира року

Роналду під час матчу. Фото з відкритих джерел

Коли я переходив сюди, то ніхто не вірив у те, що я казав. Але зараз все це не має сенсу, бо найважливіше – це ріст ліги. Гравці хочуть переходити сюди, бо бачать, що чемпіонат серйозний.

Весь світ зараз стежить за матчами в Саудівській Аравії, я радий цьому. Якщо сильні футболісти й надалі приїжджатимуть сюди, то їх добре приймуть.

Це був хороший рік для мене та для команди. Я забив багато голів, допоміг "Аль-Насру" та збірній Португалії. Почуваюся чудово, знову спробую повторити це, – сказав Роналду.


Більше спортивних новин

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини