Головна Новини Спорт футбол Анчелотті продовжив контракт з “Реалом”: до якого року працюватиме італієць
commentss НОВИНИ Всі новини

Анчелотті продовжив контракт з “Реалом”: до якого року працюватиме італієць

За п’ять сезонів на посаді тренера “Реала” Анчелотті виграв дві Ліги чемпіонів

30 грудня 2023, 11:25
Поділіться публікацією:

Мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці, передають “Коментарі”.

Анчелотті продовжив контракт з “Реалом”: до якого року працюватиме італієць

Карло Анчелотті на тренировке. Фото X Карло Анчелотті

Умови контракту 

“Реал Мадрид” та Карло Анчелотті домовилися про продовження контракту до 30 червня 2026 року. За інформацією ЗМІ італійський наставник зараз отримує близько 11 мільйонів євро на рік. Чи зміняться ці цифри в новому контакті наразі невідомо.

Досягнення Анчелотті в Мадриді

За п’ять сезонів на посаді тренера “Реала” він виграв 10 трофеїв: 2 титули Ліги чемпіонів, 2 Клубні чемпіонати світу, 2 Суперкубки УЄФА, 1 Ла Лігу, 2 трофеї Кубка Іспанії та 1 Суперкубок Іспанії.

Карло Анчелотті є єдиним тренером, який виграв чотири кубки Ліги чемпіонів і є тренером з найбільшою кількістю перемог в історії цього змагання (118), а також він є першим тренером, який зумів перемогти в п'яти головних європейських лігах (Італія, Англія, Франція, Німеччина та Іспанія).

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини