Головна Новини Спорт бокс Усик впевнений у своїй перемозі в поєдинку з Ф’юрі: що сказав українець
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик впевнений у своїй перемозі в поєдинку з Ф’юрі: що сказав українець

Бій Усика та Ф’юрі відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії

27 грудня 2023, 18:47
Поділіться публікацією:

Непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО). Про це повідомляє Sky Sports.

Усик впевнений у своїй перемозі в поєдинку з Ф’юрі: що сказав українець

Усик на зважуванні. Фото з відкритих джерел

Насамперед треба говорити, не “якщо я виграю”, а “коли я виграю”. Коли я лягаю спати, то уявляю, як боксую, а потім мою руку підіймають вгору. Я просто вірю, що можу перемогти.

Я заліз у голову Ф’юрі – тепер замість мене він думає про кролика. Продовжуй так думати, брате.

Я багато років слухав Емінема. Мама називала його "Білий кролик". Мені подобається цей репер. Тоні Белью якось сказав, що я звір у боксі. Я відповів: “Не зовсім, я просто білий кролик”, – сказав Усик.

Також непереможний українець згадав, пораду свого покійного батька. 

У дитинстві мене запитували, ким я хочу стати, коли виросту, я прийшов додому і запитав поради батька – ким мені стати, коли виросту? Він сказав: "Ти повинен стати хорошою людиною".

Перш за все – потрібно стати хорошою та вихованою людиною. Звідти можна досягти всього іншого, – зазначив Олександр.

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Нагадаємо, що портал Transfermarkt провів оновлення трансферної вартості гравців іспанської Ла Ліги. Рейтинг найдорожчих гравців, футболістів, що найбільш додали в ціні та найбільше подешевшали, дивіться в матеріалі “Коментарів”. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини