Головна Новини Спорт футбол Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем “Реала” у другій половині сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем “Реала” у другій половині сезону

В минулому турі Ла Ліги у матчі з “Алавесом” в основі вийшов Кепа

26 грудня 2023, 17:45
Поділіться публікацією:








В головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону повідомляє видання Defensa Central.  

Анчелотті вирішив хто буде основним воротарем “Реала” у другій половині сезону

Колаж Лунін та Кепа

Анчелотті вирішив дати ігрову практику обом голкіперам. Наставник вершкових прийняв це рішення після матчу проти “Алавеса” (1:0). Статистика Луніна у цьому сезоні покращилася, але тренер не готовий повністю віддати йому роль першого воротаря.


Гра в Ла Лізі 

В цьому сезоні Лунін зіграв у семи матчах іспанської Ла Ліги в яких пропустив лише чотири м’ячі. В трьох іграх українець зумів залишити свої ворота “сухими”. Від Whoscored за ці шість матчів в Луніна середня оцінка 7,09, що є досить високим показником. Наприклад, у його конкурента за місце в старті Кепи Аррісабалаги сім пропущених м’ячів в одинадцяти матчах іспанської Ла Ліги при 5 сухих поєдинках. Середня оцінка іспанця – 6,8.

Більше спортивних новин

Читайте також, що англійське видання Four Four Two склало свій рейтинг найкращих гравців світу за 2023 рік. Цікаво, що Ліонель Мессі, який виграв Золотий м’яч цього року залишився поза топ–5 найкращих.

Нагадаємо, що портал Transfermarkt провів оновлення трансферної вартості гравців іспанської Ла Ліги. Рейтинг найдорожчих гравців, футболістів, що найбільш додали в ціні та найбільше подешевшали, дивіться в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини