Головна Новини Спорт футбол Збірна України перед матчем з Італією зіграє ще одну гру: хто суперник
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України перед матчем з Італією зіграє ще одну гру: хто суперник

Матч збірної України відбудеться 16 листопада в Польші

6 листопада 2023, 16:11
Поділіться публікацією:

20 листопада збірна України проведе вирішальний матч відбору на Євро-2024. Хоча раніше про це не було відомо, але 16 листопада команда Сергія Реброва зіграє ще один матч, повідомляє журналіст Ігор Бурбас, передають “Коментарі”.

Збірна України перед матчем з Італією зіграє ще одну гру: хто суперник

Збірна України перед матчем. Фото Павла Кубанова

Збірна України перед доленосною зустріччю з Італією проведе ще один контрольний матч. Відбудеться він 16 числа у Гданську, де національна команда і проводитиме свій збір. Суперником буде місцева “Лехія”. Ідея перевірити власні сили виникла за домовленістю тренерів. Будь-який спаринг – це однозначно ліпше за звичайну двосторонку, – повідомляє журналіст.

Збірні України та Італії зустрінуться 20 листопада на стадіоні "БайАрена" в німецькому Леверкузені. До матчу з українцями підопічні Лучано Спалетті зіграють з Північною Македонією. У випадку якщо італійці там візьмуть три очки, команді Сергія Реброва потрібна буде тільки перемога, щоб вийти на Євро з другого місця.

Новини збірної України

Читайте також, що 31 жовтня стартував продаж квитків на кваліфікаційний матч чемпіонату Європи 2024 року, де зійдуться національні збірні України та Італії. Цей важливий поєдинок, відбудеться на стадіоні "БайАрена" в німецькому Леверкузені 20 листопада.

Також “Коментарі” писали, що нападник збірної Італії та італійського клубу “Дженоа” Матео Ретегі, може пропустити два наступних матчі чемпіонату, і це ставить під сумнів його участь у вирішальних іграх відбору на Євро за національну збірну проти Північної Македонії та України.

Нагадаємо, що в ЗМІ ширилася інформація про те, що Україна проведе поєдинок відбору Євро-2024 проти Італії 20 листопада із частково закритими трибунами. Проте ця інформація виявилася недостовірною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/burbuzz/347
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини