Головна Новини Спорт футбол Україна – Італія: чи зіграє збірна найважливіший матч відбору на Євро з повними трибунами
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна – Італія: чи зіграє збірна найважливіший матч відбору на Євро з повними трибунами

Ключовий матч відбору Євро-2024 між Україною та Італією відбудеться 20 листопада в Леверкузені

23 жовтня 2023, 18:49
Поділіться публікацією:

В ЗМІ ширилася інформація про те, що Україна проведе поєдинок відбору Євро-2024 проти Італії 20 листопада із частково закритими трибунами. Проте ця інформація виявилася недостовірною. Про це повідомив перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко.

Україна – Італія: чи зіграє збірна найважливіший матч відбору на Євро з повними трибунами

Футболісти збірної України співають гімн. Фото сайт УАФ


У вересні УАФ отримала покарання від УЄФА за поведінку вболівальників на матчах з командами Англії та Італії в рамках відбору Євро-2024. Однак, хоча УАФ подала апеляцію на це рішення, автоматично виконання покарання не було призупинено. Це призвело до введення часткового закриття трибун (5 000 місць) на найближчому домашньому матчі проти Північної Македонії та заборони на продаж квитків у гостьовий сектор на наступний виїзний матч в жовтні проти Мальти. Проте, апеляційна скарга УАФ частково була задоволена апеляційним органом УЄФА.

Таким чином, щодо нашого матчу з Італією в листопаді не передбачено жодних дисциплінарних обмежень УЄФА. Сам матч, нагадаю, пройде в німецькому Леверкузені. Найближчим часом буде відкрито продаж квитків на цей поєдинок. Тому запрошую всіх уболівальників збірної України підтримати команду Сергія Реброва в ключовому матчі відбору Євро-2024, – зазначив перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко.

Також “Коментарі” писали, що 25 жовтня Шахтар проведе матч третього туру Ліги чемпіонів на виїзді проти Барселони. На грі працюватиме словацька бригада арбітрів, а на VAR – поляки.

Читайте також, що на цих вихідних відбулось чимало матчів в Англійській Прем’єр-лізі в яких брали участь представники України. Деякі забивали фантастичні голи, а де хто взагалі тільки-но дебютував у найсильнішій лізі світу. Детальніше в матеріалі “Коментарів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини