Головна Новини Спорт футбол Україна – Італія: стартував продаж квитків на вирішальний матч відбору Євро-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна – Італія: стартував продаж квитків на вирішальний матч відбору Євро-2024

Продаж квитків на матч Україна – Італія відбувається в декілька етапів

31 жовтня 2023, 20:14 comments2774
Поділіться публікацією:

Україна – Італія: стартував продаж квитків на вирішальний матч відбору Євро-2024

Матч Італія-Україна. Фото з відкритих джерел

Від сьогодні стартував продажу квитків на кваліфікаційний матч чемпіонату Європи 2024 року, де зійдуться національні збірні України та Італії. Цей важливий поєдинок, відбудеться на стадіоні "БайАрена" в німецькому Леверкузені 20 листопада. Про це повідомляє пресслужба УАФ, передають “Коментарі”.

Продаж квитків передбачено у кілька етапів:

Перший етап:

З 31 жовтня на сайті MTicket стартував продаж квитків, доступних виключно для українських вболівальників, які оплачуються криптовалютою.

Другий етап:

Починаючи з 2 листопада о 09:00, на сайті MTicket буде доступна інша система оплати, і продаж квитків для українських фанатів триватиме до 7 листопада включно.

Третій етап:

Починаючи з 8 листопада і до дня матчу, квитки стануть доступними для всіх вболівальників, включаючи українців, на платформі BayArena.

Крім того, можна придбати квитки для VIP-зони, їх вартість складає 290 євро, плюс податки. Ці квитки гарантують доступ до ресторану з різноманітними стравами та напоями.

Більше спортивних новин

Також “Коментарі” писали, вчора відбулась церемонія вручення “Золотого м’яча-2023”. Його, як багато хто й очікував здобув Ліонель Мессі, а от трофей Копа як найкращому гравцю світу до 21 року дістався півзахиснику “Реала” Джуду Беллінгему.

Читайте також, Мадридський “Реал”, який давно намагається підписати форварда “Парі Сен-Жермен” Кіліана Мбаппе може це зробити влітку. Також “вершкових” цікавить трансфер Ерлінга Холанда с “Манчестер Сіті”. 

“Коментарі” також писали, що на цих вихідних в Англійській Прем’єр-лізі відбулися досить цікаві матчі, в тому числі за участі українців. Що цікаво, всі команди у складі яких на поле з’являлися представники України, свої матчі виграли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дмитрий

31 жовтня 2023, 22:08

На каком сайн можно купить билет, ссылку что нельзя скинуть???


Новини