Головна Новини Спорт футбол За що УЄФА хоче оштрафувати англійських фанатів, які відвідували фінал Євро-2020 у Лондоні
commentss НОВИНИ Всі новини

За що УЄФА хоче оштрафувати англійських фанатів, які відвідували фінал Євро-2020 у Лондоні

Це повинен бути вже другий штраф для уболівальників збірної Англії на цьому чемпіонаті Європи

14 липня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Фіналістів чемпіонату Європи — збірну Англії можуть покарати через неприйнятну поведінку до і під час недільного фіналу проти Італії. Про це повідомляє UEFA.

За що УЄФА хоче оштрафувати англійських фанатів, які відвідували фінал Євро-2020 у Лондоні

Англійські фанати. Фото: The Sun

Нині проти англійців порушено дві дисциплінарні справи: за події, що відбулися на стадіоні, та за заворушення серед уболівальників перед матчем, які намагалися пробитися на "Уемблі".

В УЄФА підтвердили, що уболівальники без квитків все-таки були присутні на фіналі чемпіонату Європи. Про це свідчать численні відеоматеріали асоціації по цій справі.

Також у соціальних мережах є безліч відеороликів з людьми, що демонстрували агресивну поведінку та ініціювали бійку. Крім того, на деяких відео можна побачити, як вони долають охорону та штурмують захисні бар'єри, щоб увійти на стадіон.

Після півфіналу між Данією та Англією УЄФА також порушила справу проти англійців. Організація прийняла рішення оштрафувати Англію на мільйон гривень за використання лазерного променя проти данських гравців, гул і освистання з трибун під час виконання національного гімну Данії, а також використання піротехніки.

Нагадаємо, що 49 осіб були заарештовані під час недільного фіналу чемпіонату Європи між Італією та Англією на стадіоні "Уемблі" в Лондоні. У той же час 19 офіцерів британської поліції отримали поранення, намагаючись відстежувати натовп у зв'язку з розбірками на стадіоні "Уемблі", які почалися після перемоги Італії в серії пенальті.

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини