Головна Новини Спорт футбол Якою буде форма збірної України на Євро-2020: в UEFA винесли остаточне рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде форма збірної України на Євро-2020: в UEFA винесли остаточне рішення

УАФ та UEFA знайшли консенсус щодо гасла "Героям Слава!" ну футболці команди

11 червня 2021, 20:55 comments1034
Поділіться публікацією:

В UEFA вирішили залишити гасло "Героям Слава!" на формі збірної України з футболу, але з деякими дизайнерськими змінами. Про це повідомив глава Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Якою буде форма збірної України на Євро-2020: в UEFA винесли остаточне рішення

Форма збірної України - фото з відкритих джерел

За його словами, в ході перемовин з UEFA було вирішено, що на період проведення матчів Євро-2020 до раніше затвердженого дизайну форми, на внутрішній стороні футболок, буде додано ще один елемент.

"Вранці виконкомом УАФ затверджена велика емблема національних збірних з мапою України, тризубом та ще одним написом "Слава Україні". Гасло "Героям Слава!" буде розміщене за мапою, у центрі обрисів кордонів єдиної України, і вірю, що воно стане справжнім оберегом для наших хлопців", — розповів глава УАФ.

Павелко зазначив, що такий дизайн форми українські гравці матимуть виключно на Євро-2020.

Нагадаємо, що представники УЄФА, прислухавшись до звернення росіян, рекомендували українцям злегка змінити вид нашої форми, прибравши фразу "Героям слава!"

Додамо, що збірна України переможно обкатало нову форму, яка злить російських пропагандистів. У заключному товариському матчі перед Євро-2020 команда Андрія Шевченка в Харкові на  стадіоні "Металіст" переграла збірну Кіпру з рахунком 4:0.

Як раніше повідомляв інтернет-портал "Коментарі"  Україна показала нову футбольну форму, в якій національна збірна виступить на Євро-2020 (той стартує на цьому тижні), однак її дизайн викликав гнів у російських чиновників і пропагандистів. На формі Україна зображена в її державних кордонах, включаючи тимчасово окуповані території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини