Головна Новини Спорт футбол У новій формі команда Шевченка розгромила Кіпр
commentss НОВИНИ Всі новини

У новій формі команда Шевченка розгромила Кіпр

Перший матч чемпіонату України пройде 13 червня в Амстердамі

7 червня 2021, 22:13
Поділіться публікацією:

Збірна України розгромила Кіпр у рамках підготовки до Євро-2020. Так, збірна України переможно обкатало нову форму, яка злить Росію. У заключному товариському матчі перед Євро-2020 команда Андрія Шевченка в Харкові на  "Металіст" переграла Кіпр — 4: 0.

У новій формі команда Шевченка розгромила Кіпр

Україна - Кіпр (фото з відкритих джерел)

Все перевернула 36-я хвилина, коли Малиновський побачив що тікав до чужих воріт Зубкова і довгою передачею вивів його сам на сам з воротарем кіпріотів. Панайоту за українцем не встигав і поштовхом в спину збив півзахисника в своїй штрафній. Суддя видалив кіпріота і поставив пенальті, реалізований Ярмоленко. Уже в компенсований до першого тайму час арбітр призначив другий пенальті в ворота кіпріотів. На цей раз — за гру рукою. До м'яча підійшов Олександр Зінченко, який зробив рахунок 2: 0.

У другому таймі "синьо-жовті" забили втретє. Роман Яремчук замкнув простріл Марлоса. Варто уваги вся атака українців, які класно розкатали суперників в чужій штрафній. Андрій Ярмоленко не без допомоги рикошету оформив дубль, забивши свій 40-й гол за збірну.

Відзначимо, що перший матч чемпіонату України пройде 13 червня в Амстердамі. Ще два поєдинки групового етапу пройдуть в Бухаресті: 17 червня проти Північної Македонії та 21-го проти Австрії.

Як повідомляли раніше Україна показала нову футбольну форму, в якій національна збірна виступить на Євро-2020 (той стартує на цьому тижні), однак її дизайн викликав гнів у російських чиновників і пропагандистів. На формі Україна зображена в її державних кордонах, включаючи тимчасово окуповані території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини