Головна Новини Спорт футбол Яким чином пілот Формули-1 постраждав під час фіналу Євро-2020 на "Уемблі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким чином пілот Формули-1 постраждав під час фіналу Євро-2020 на "Уемблі"

Невідомі обікрали гонщика Формули-1 під час фіналу чемпіонату Європи

13 липня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

У британського гонщика Формули-1 Ландо Норріса вкрали годинник за сотні тисяч гривень після перегляду фіналу чемпіонату Європи між Англією та Італією на "Уемблі" в Лондоні 11 липня. Про це повідомляє TV 2 Sport.

Яким чином пілот Формули-1 постраждав під час фіналу Євро-2020 на "Уемблі"

Ландо Норріс - фото: ASN

Журналісти повідомляють, що у 21-річного автогонщика вкрали годинник вартістю 40 тисяч фунтів (понад 1,5 мільйонів гривень), коли він підійшов до своєї машини після закінчення гри, щоб їхати додому.

"Вся команда підтримує Ландо, і ми впевнені, що фанати автоспорту приєднаються до нас і побажають йому всього найкращого напередодні Гран-прі в Великобританії на цих вихідних. Оскільки ця справа зараз в поліції, ми не можемо прокоментувати більше", — повідомили в команді автогонщика.

Ландо Норріс відомий тим, що дружить з декількома гравцями збірної Англії. Наразі він займає четверте місце в боротьбі за чемпіонство Формули-1.

Нагадаємо, що 49 осіб були заарештовані під час недільного фіналу чемпіонату Європи між Італією та Англією на стадіоні "Уемблі" в Лондоні. Водночас 19 офіцерів британської поліції отримали поранення, намагаючись відстежувати натовп у зв'язку з розбірками на стадіоні "Уемблі", які почалися після перемоги Італії в серії пенальті.

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини