Головна Новини Спорт футбол Скільки англійських поліцейських постраждало під час сутичок після фіналу Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки англійських поліцейських постраждало під час сутичок після фіналу Євро-2020

Правоохоронці заарештували понад 40 осіб

12 липня 2021, 13:13
Поділіться публікацією:

49 осіб були заарештовані під час недільного фіналу чемпіонату Європи між Італією та Англією на стадіоні "Уемблі" в Лондоні. Про це повідомляє TV 2 Sport.

Скільки англійських поліцейських постраждало під час сутичок після фіналу Євро-2020

Сутички на "Уемблі". Фото: Ritzau Scanpix

Водночас 19 офіцерів британської поліції отримали поранення, намагаючись відстежувати натовп у зв'язку з розбірками на стадіоні "Уемблі", які почалися після перемоги Італії в серії пенальті. Зіткнення між уболівальниками й офіцерами відбувалися як на стадіоні, так і поза ним.

"За добу ми зробили 49 арештів за ряд правопорушень. Офіцери патрулювали наші вулиці всю ніч", — повідомили в поліції Лондона.

Також стало відомо, що приблизно за дві години до фінального свистка кілька футбольних фанатів увірвалися на "Уемблі", де зіткнулися з офіцерами та охоронцями. За словами органів безпеки, кільком людям вдалося проникнути на англійську національну арену, не маючи квитка.

Поки невідомо, чи є серед заарештованих ті, які не мали квитків. Англійська футбольна асоціація називає вторгнення людей на стадіон "абсолютно неприпустимими".

Нагадаємо, що під час святкування перемоги збірної на Євро-2020 в Італії почалися масові заворушення. Міланським лікарям вдалося врятувати життя 15 поранених людей, троє з яких мали важкі поранення. Їх госпіталізували й констатували травми надзвичайного ступеня тяжкості, які молоді люди отримали від саморобних паперових бомб.  

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

борис харьков

12 липня 2021, 12:21

англичане всегда отличались необузданним буйним нравом..


Новини