Головна Новини Спорт футбол Як "Нафтогаз" збирається увічнити Андрія Шевченка в разі перемоги над Швецією на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як "Нафтогаз" збирається увічнити Андрія Шевченка в разі перемоги над Швецією на Євро-2020

Одна зі свердловин компанії може отримати ім'я легендарного українського гравця і тренера

29 червня 2021, 19:41
Поділіться публікацією:

Керівництво "Нафтогазу" збирається назвати одну зі своїх нафтосвердловин ім'ям легендарного українського гравця, власника "Золотого м'яча", а нині тренера національної збірної Андрія Шевченка. Таке повідомлення з'явилося на сторінці компанії в Facebook.

Як "Нафтогаз" збирається увічнити Андрія Шевченка в разі перемоги над Швецією на Євро-2020

Андрій Шевченко - фото з відкритих джерел

Але є одна важлива умова. Свердловина "Нафтогазу" буде названа на честь Шевченка  тільки в тому випадку, якщо збірна України ввечері 29 червня здобуде перемогу у поєдинку зі Швецією і пройде в 1/4 фіналу Євро-2020.

У компанії нагадали, що одного дня Україна вже перемагала Швецію з рахунком 2:1 на Євро-2012, яке проходило в Україні. Тоді перемозі посприяв саме Андрій Шевченко, забивши переможний дубль.


Нагадаємо, що на передматчевій пресконференції Андрій Шевченко зазначив кілька важливих плюсів, які має шведська збірна: це і їх "певний стиль" — вони можуть грати як "агресивно", так і злегка поступатися противнику, і два нападники, яких український тренер вважає "хорошими". У будь-якому випадку спортсмен підкреслив, що команда України готова битися за перемогу і вихід у чвертьфінал.

До слова, грати наші хлопці збираються в синіх комплектах спортивної форми. Воротар, попередньо, повинен бути в чорно-помаранчевому комплекті. Шведи ж вийдуть на поле в жовтому, а їх голкіпер буде у сірій екіпіровці з бірюзовими елементами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, які прогнози букмекери дають на майбутній матч між шведами та українцями. Хто в улюбленцях уболівальників, а хто — аутсайдер, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, кому, на думку тренера київського "Динамо", посміхнеться фортуна на Євро-2020, подарувавши головну перемогу чемпіонату.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини