Головна Новини Спорт футбол Вирішальний день: за яких умов Україна потрапить у плей-оф «Євро-2020»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирішальний день: за яких умов Україна потрапить у плей-оф «Євро-2020»

Українським фанатам пора готуватися вболівати проти кращого футболіста світу Роберта Левандовскі

23 червня 2021, 11:59 comments3398
Поділіться публікацією:

Валідол, корвалол і валеріана — саме з таким набором вітчизняні вболівальники, ймовірно, планують спостерігати за матчами, які вирішуватимуть долю української збірної на чемпіонаті "Євро-2020". Всі чотири футбольні поєдинки пройдуть у середу, 23 червня. Як Україна може "зачепитися" за місце в плей-офф, повідомляє "Спорт Сегодня".

Вирішальний день: за яких умов Україна потрапить у плей-оф «Євро-2020»

23 червня вирішиться доля України на "Євро-2020". Фото із відкритих джерел

Після фантастичної перемоги хорватів у матчі з Шотландією, як і в попередніх прогнозах, існує кілька комбінацій для результату матчів, котрі будуть благословенням для вітчизняних футболістів.

Найбільш реальними для реалізації є передбачення експертів щодо результату поєдинків між збірними Швеції та Польщі, і також Іспанії та Словаччини.

Найоптимальнішим, на думку фахівців, для України буде наступний розклад: іспанська збірна здобуває перемога над словацькою з будь-яким рахунком, але різницею у два м'ячі (або варіантами 3:2, 2:1, 1:0). Однак такий орієнтир спрацює лише при доповненні від іншого матчу — якщо Швеція зможе вистояти проти польської команди.

До слова, в такому випадку українським уболівальникам час починати ігнорувати той факт, що за Польщу виступає спортсмен Роберт Левандовскі, визнаний кращим футболістом світу минулого року.

Другий варіант також включає перемогу шведів над Польщею, однак при перемозі словаків над іспанцями. При цьому в другому матчі переможний для Словаччини рахунок може бути будь-яким.

Нагадаємо, що боротьба між цими командами починається вже о 19:00 23 червня.

Крім цього, є для України ще два інших варіанти, які гарантують місце в плей-офф. Втім, експерти вже заздалегідь називають їх швидше фантастичними, ніж ймовірними.

В цьому випадку слід пильно стежити за протистояннями Португалії та Франції, а також Угорщини та Німеччини, що стартують о 22:00.

Україні вдасться пройти далі в чемпіонаті, якщо Франція зможе здолати португальців з розгромним розривом в мінімум три м'ячі. При цьому Німеччина не повинна програти Угорщини.

Якщо ж уболіваєте і за українців, і за угорців, є ще один прогноз. При ньому Угорщині слід вирвати перемогу у німців з перевагою у два і більше м'ячів, а Франції — все одно виграти у Португалії.

До слова, якщо Швеція залишиться на першому місці у своїй групі, то вони, а не ми, при теоретичному виході України до 1/8 фіналу, зустрінуться в наступному матчі з італійцями.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яким чином на чемпіонаті "відзначилися" російські вболівальники і як з цим пов'язаний пам'ятник українському класику Тарасу Шевченку.

Також на порталі ви можете дізнатися, що Українау знову втягнули в політично-спортивний скандал на "Євро-2020". До чого тут Крим, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини