Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: Хорватія не пустила в 1/8 фіналу Шотландію, Англія - сильніша за чехів
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: Хорватія не пустила в 1/8 фіналу Шотландію, Англія - сильніша за чехів

Поєдинок пройшов у Глазго у вівторок, 22 червня

23 червня 2021, 01:37
Поділіться публікацією:

Збірна Хорватії зуміла пробитися в плей-офф Євро-2020. Хто б міг передбачити, що віцечемпіон світу хорвати після двох турів запрацюють всього один бал і будуть боротися за вихід з групи з Шотландією. 22 червня на "Хемпден Парк" розгорнулася справжня битва, переможцем з якої вийшла Хорватія — 3: 1. Поєдинок відбувся у Глазго у вівторок, 22 червня.

Євро-2020: Хорватія не пустила в 1/8 фіналу Шотландію, Англія - сильніша за чехів

Футбол (фото з відкритих джерел)

Шотландія в перші хвилини небезпечніше атакувала, але першою пропустила в цій зустрічі. На 17-й хвилині Нікола Влашич з-під захисника пробив низом у кут воріт шотландців — 1: 0. До 40-ї хвилини по кілька моментів мали і шотландці, і хорвати. На 42-й хвилині Шотландія забиває гол у роздягальню. На початку другого тайму на 77-й хвилині хорвати ставлять крапку в цій грі. Забитим м'ячем відзначився Перішич — 3: 1. Після цієї перемоги Хорватія набрала чотири очки і посіла друге місце в групі D, кваліфікувалися в 1/8 фіналу Євро-2020. В іншому матчі групи Англія з мінімальним рахунком переграла Чехію. Єдиний гол на 12-й хвилині забив Стерлінг. Англія з сімома очками виграла групу і пробилася в плей-офф.

Як повідомляли раніше 18 червня через шість днів після серцевого нападу в матчі з Фінляндією Крістіану Еріксену встановили імплантований дифібрилятор у серце і виписали з лікарні. Футболіст вже встиг відвідати штаб збірної Данії та відправився додому, де і буде перебувати разом з родиною під час наступних матчів Євро-2020.

Нагадаємо, наставник національної збірної з футболу Андрій Шевченко підсумував першу гру команди на Чемпіонаті Європи з футболу. Він переконаний, що команда добре зіграла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини