Головна Новини Спорт футбол Відомо, хто став найкращим гравцем року в київському “Динамо”
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо, хто став найкращим гравцем року в київському “Динамо”

Серед головних претендентів на звання найкращого гравця “Динамо” були Ванат, Волошин та Буяльський

30 грудня 2023, 19:36
Поділіться публікацією:

21-річний форвард “Динамо” Владислав Ванат виборов звання найкращого гравця року 2023. За його кандидатуру проголосували 62% уболівальників в опитуванні, яке проходило у Telegram каналі клубу, передають “Коментарі”.

Відомо, хто став найкращим гравцем року в київському “Динамо”

Футболісти "Динамо". Фото пресслужба клубу

В голосуванні взяли участь понад 12 тисяч вболівальників, більшість з яких підтримали кандидатуру Ваната. Друге місце посів Віталій Буяльський із 16-ма відсотками, а третім Назар Волошин в якого 7% голосів. 

У поточному сезоні Владислав Ванат остаточно закріпився у ролі основного нападника та забив 7 голів та віддав 3 результативні передачі. Такі показники дозволяють йому бути найкращим бомбардиром клубу та української Прем’єр-ліги. Попередніми тріумфаторами були Микола Шапаренко у 2021 році та Віталій Буяльський у 2022.

Більше спортивних новин

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гарсия хунта

30 грудня 2023, 20:13

аня мащенко яка считае себе масонкою и украинскою відьмою та іі родичи прокурори та нші---- охтирка-хухра та інші


Новини