Головна Новини Спорт футбол Українська бригада арбітрів працюватиме в єврокубках: який матч судитимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська бригада арбітрів працюватиме в єврокубках: який матч судитимуть

Бригада арбітрів з України судитиме матч Ліги конференцій

24 жовтня 2023, 14:55
Поділіться публікацією:

У четвер 26 жовтня відбудеться матч третього туру Ліги конференцій між німецьким “Айнтрахтом” та фінським “ГІК”. На грі працюватиме українська бригада арбітрів, а на VAR – італійці. Про це стало відомо з офіційного сайту УЄФА.

Українська бригада арбітрів працюватиме в єврокубках: який матч судитимуть

Віктор Копієвський судить матч. Фото з відкритих джерел

Попри весь “хейт” на арбітрів та рівень суддівства в УПЛ, УЄФА призначило на єврокубковий матч між “Айнтрахтом” та “ГІК” українських рефері. Головним суддею матчу буде Віктор Копієвський. Йому асистуватимуть рефері Семен Шлончак та Андрій Скрипка. Четвертим арбітром буде Віталій Романов. Суддею VAR виступить італієць Данієле Чіффі, а асистентом буде його земляк Данієле Довері.


До цього УЄФА призначав українського арбітра Миколу Балакіна головним рефері матчу Ліги Європи. Бригада суддів на чолі з Балакіним обслуговували матч другого туру групового етапу між "Марселем" та "Брайтоном".


Також зазначимо, що 25 жовтня Шахтар проведе матч третього туру Ліги чемпіонів на виїзді проти Барселони. На грі працюватиме словацька бригада арбітрів, а на VAR – поляки.


Нагадаємо, що вже завтра о 19:45 донецький “Шахтар” проведе свій третій матч в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів проти Барселони. Команда вже в Іспанії, а в.о головного тренера Даріо Срна взяв на матч 26 футболістів.


“Коментарі” також писали, що донецький “Шахтар” розірвав контракт із футболістом команди U-19, півзахисником Олександром Роспутьком. Раніше стало відомо, що футболіст не повернувся до України разом із командою після матчу Юнацької ліги УЄФА. 

Читайте також, що в іспанській Ла Лізі на “Местальї” відбувся заключний матч 10 туру між “Валенсією” та “Кадісом”. В ньому взяв участь й Роман Яремчук, який вийшов з лави запасних на 75 хвилині зустрічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини