Головна Новини Спорт футбол Українець забив свій дебютний м’яч за іспанський клуб, але є нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець забив свій дебютний м’яч за іспанський клуб, але є нюанс

Валенсія Яремчука переграла Кадіс у Прімері вперше за 17 років

24 жовтня 2023, 11:33
Поділіться публікацією:

В іспанській Ла Лізі на “Местальї” відбувся заключний матч 10 туру між “Валенсією” та “Кадісом”. В ньому взяв участь й Роман Яремчук, який вийшов з лави запасних на 75 хвилині зустрічі. “Коментарі” проаналізували матч та гру українця.

Українець забив свій дебютний м’яч за іспанський клуб, але є нюанс

Роман Яремчук на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Матч розпочався з атак господарів, які вже на 4 хвилині зуміли відкрити рахунок в зустрічі. Після класної перепасовки капітан “Валенсії” Хосе Гая вийшов віч-на-віч та красиво перекинув голкіпера гостей. На 22 хвилині гравець “Кадіса” Роберт Наварро вирішив ще сильніше ускладнити матч для своєї команди, грубо зігравши проти суперника, за що й отримав пряму червону картку. “Кажани” цим скористалися вже через 3 хвилини. Після декількох рикошетів та відскоків в штрафному майданчику гостей Уго Дуро переправив м’яч головою у ворота “Кадіса”. У другому таймі попри гру в десятьох, гості створили достатньо гольових моментів біля воріт “Валенсії”. Проте, прекрасну гру продемонстрував кіпер господарів Георгі Мамардашвілі. В підсумку він зумів залишити свої ворота сухими, а матч так і закінчився із рахунком 2:0.

Гол Яремчука

На 75 хвилині замість автора другого голу Уго Дуро на полі з’явився Роман Яремчук. Українець мав чудову нагоду забити свій дебютний гол за “Валенсію” та в Іспанії взагалі, коли він відгукнувся на подачу з флангу та пробив головою. М’яч таки опинився в сітці, проте судді майже одразу зафіксували в нього офсайд. Роман отримав оцінку 6,2 від Whoscored. Це був його четвертий матч за іспанський клуб.

Читайте також, що на цих вихідних відбулось чимало матчів в Англійській Прем’єр-лізі в яких брали участь представники України. Деякі забивали фантастичні голи, а де хто взагалі тільки-но дебютував у найсильнішій лізі світу. Детальніше в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини