Головна Новини Спорт футбол Стало відомо, хто судитиме матч між Барселоною та Шахтарем
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто судитиме матч між Барселоною та Шахтарем

Матч між донецьким Шахтарем та Барселоною відбудеться 25 жовтня о 19:45

23 жовтня 2023, 17:23
Поділіться публікацією:

25 жовтня Шахтар проведе матч третього туру Ліги чемпіонів на виїзді проти Барселони. На грі працюватиме словацька бригада арбітрів, а на VAR – поляки. Про це стало відомо з офіційного сайту УЄФА.

Стало відомо, хто судитиме матч між Барселоною та Шахтарем

Іван Кружльяк судить гру. Фото з відкритих джерел


Матч між Барселоною та донецьким Шахтарем обслуговуватимуть судді зі Словаччини. Головним арбітром матчу призначений — Іван Кружльяк. Його асистентами будуть Браніслав Ганцко та Ян Позор. Четвертий арбітр – Петер Кралович. 

Що стосується арбітрів на VAR,  то тут на матчі працюватиме польська бригада арбітрів. Головним рефері VAR буде Томаш Квятковський, а його асистентом Пьотр Ласик.

Гра Барселона – Шахтар відбудеться 25 жовтня о 19:45 за Київським часом на “Естадіо Олімпіко” в Барселоні через реконструкцію “Камп Ноу”. Донецький клуб після двох зіграних матчів має три залікові бали та займає третю позицію в групі. “Гірники” спочатку програли Порту (1:3), а потім зробили фантастичний камбек в Бельгії здолавши 3:2 Антверпен. Барселона йде на першій позиції маючи шість очок. “Синьо-гранатові” перемогли Антверпен 5:0 та здобули важку перемогу над Порту 1:0.  


“Коментарі” також писали, що донецький “Шахтар” розірвав контракт із футболістом команди U-19, півзахисником Олександром Роспутьком. Раніше стало відомо, що футболіст не повернувся до України разом із командою після матчу Юнацької ліги УЄФА. 

Читайте також, що на цих вихідних відбулось чимало матчів в Англійській Прем’єр-лізі в яких брали участь представники України. Деякі забивали фантастичні голи, а де хто взагалі тільки-но дебютував у найсильнішій лізі світу. Детальніше в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини