Головна Новини Спорт футбол Шахтар офіційно розірвав контракт з футболістом, який втік до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Шахтар офіційно розірвав контракт з футболістом, який втік до РФ

Олександр Роспутько не повернувся із командою в Україну після виїзного матчу Юнацької ліги УЄФА

23 жовтня 2023, 13:00
Поділіться публікацією:

Донецький “Шахтар” розірвав контракт із футболістом команди U-19, півзахисником Олександром Роспутьком. Раніше стало відомо, що футболіст не повернувся до України разом із командою після матчу Юнацької ліги УЄФА. Про це повідомляє офіційний сайт ФК “Шахтар”.

Шахтар офіційно розірвав контракт з футболістом, який втік до РФ

Олександр Роспутько у формі Шахтаря. Фото з відкритих джерел


У зв’язку із неповерненням до розташування команди і фактичною відмовою від виконання обов’язків за контрактом ФК “Шахтар” розірвав контракт з футболістом Олександром Роспутьком, – йдеться в повідомленні клубу.

Деталі втечі

Тиждень тому в ЗМІ з’явилася інформація, про те, що гравець команди “Шахтар” U-19 Олександр Роспутько не повернувся до України з виїзного матчу проти “Антверпена”. Донецький клуб здобув перемогу у тій грі, а сам Роспутько провів на полі всі 90 хвилин. Потім стало відомо, що футболіст не з'явився на літак, яким команда повинна була вилітати з Бельгії. В “Шахтарі” підтвердили інформацію, щодо цього, але не знали де він знаходився в той момент.

Про місцеперебування Роспутько повідомив його батько Юрій. Чоловік заявив, що його син знаходиться в Росії.


Поки що я не можу повідомити причину, чому Саша втік із "Шахтаря". Я можу сказати, що в Росії йому точно буде безпечніше. Інформація про прохання політичного притулку неправда. Мій син його не просив. Він просто подасть документи на російський паспорт, як зробив би це на своїй батьківщині в Донецьку, – сказав батько втікача. 


Також, як передає портал "Коментарі", Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прийняла рішення покарати Федерацію футболу Литви (LFF) за антипутінські кричалки. За інформацією, яка з'явилася на офіційному сайті литовської федерації, організація отримала штраф у розмірі 10 тисяч євро. Футбольним функціонерам не сподобалася пісня фанатів у грі проти Сербії (1:3) у рамках кваліфікації Євро-2024 з футболу. Матч відбувся ще у вересні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини