Головна Новини Спорт футбол Українець претендує на звання гравця місяця своєї команди в АПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець претендує на звання гравця місяця своєї команди в АПЛ

У грудні “Борнмут” за шість матчів набрав в АПЛ 13 очок

3 січня 2024, 21:08
Поділіться публікацією:

“Борнмут” за який грає Ілля Забарний оголосив претендентів на звання найкращого гравця команди в грудні. В список з чотирьох футболістів потрапив також й українець. Про це повідомляє пресслужба ФК “Борнмут”. 

Українець претендує на звання гравця місяця своєї команди в АПЛ

Забарний під час матчу. Фото з відкритих джерел

Конкуренти Забарного

Українець побореться за нагороду із Раяном Крісті, Маркосом Сенесі та Домініком Соланке. У грудні Забарний зіграв у всіх шести матчах. Загалом в цьому сезоні він провів кожний матч в АПЛ та жодного разу не був замінений. “Борнмут” в грудні чотири рази переміг, по одному разу програв та зіграв внічию.

Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Раніше “Коментарі” писали, що колишній півзахисник збірної України Євген Коноплянка офіційно покинув румунський ЧФР “Клуж”. Після того як українець приєднався до команди влітку, він не зміг стати основним гравцем. Сторони розірвали контракт за обопільною згодою, повідомляє пресслужба клубу. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини