Головна Новини Спорт футбол Коноплянка розірвав контракт зі своїм клубом: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Коноплянка розірвав контракт зі своїм клубом: в чому причина

В цьому сезоні за “Клуж” Коноплянка відіграв трохи більше ніж 50 хвили

3 січня 2024, 18:06
Поділіться публікацією:

Колишній півзахисник збірної України Євген Коноплянка офіційно покинув румунський ЧФР “Клуж”. Після того як українець приєднався до команди влітку, він не зміг стати основним гравцем. Сторони розірвали контракт за обопільною згодою, повідомляє пресслужба клубу. 

Коноплянка розірвав контракт зі своїм клубом: в чому причина

Коноплянка в збірній України. Фото з відкритих джерел

Причини розірвання контракту

Раніше сам Коноплянка заявляв, що не розуміє поведінки тренера команди по відношенню до нього. Українець зазначив, перед тим як перейти до клубу він мав розмову в якій наставник дав зрозуміти, що розраховує на нього, але після приходу він не став награвати Коноплянку на його позиції.

Також днями в ЗМІ ширилися інформація, що всі гравці “Клужу” та Коноплянка вже три місяці не отримують зарплату. Керівництво клубу нібито навіть не повідомило, коли закриє борги перед гравцями, які пішли у зимову відпустку без зарплати за останні 3 місяці.

В цьому сезоні за “Клуж” Коноплянка чотири рази вийшов на заміну, загалом відігравши трохи більше ніж 50 хвилин.

Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини