Головна Новини Спорт футбол У якій формі збірна України зіграє зі Швецією (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У якій формі збірна України зіграє зі Швецією (ФОТО)

Матч відбудеться сьогодні о 22:00

29 червня 2021, 16:20 comments1616
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 29 червня, о 22:00 за київським часом, в шотландському Глазго на стадіоні "Хемпден Парк" відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу. На полі зустрінуться збірні України та Швеції. Про це повідомила прес-служба УАФ.

У якій формі збірна України зіграє зі Швецією (ФОТО)

Збірна України з футболу - фото з відкритих джерел

Відзначається, що під час наради за участю представників команд і офіційних осіб матчу було вирішено, що збірна України проведе зустріч в синьому комплекті форми. Збірна Швеції вийде на поле в жовтому.

У якій формі збірна України зіграє зі Швецією (ФОТО) - фото 2

У якій формі збірна України зіграє зі Швецією (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що вперше в своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, що виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.

Згідно з прогнозами букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку. На перемогу України в основний час матчу можна поставити з коефіцієнтом 3,35, на нічию — 3,15, а на те, що переможуть шведи, — 2,44.

Захисник збірної Швеції і Ньюкасла Еміль Крафт напередодні матчу 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) проти України розповів, кого вважає найбільш небезпечним суперником серед підопічних Андрія Шевченка. За словами шведського футболіста, більше всіх в складі української збірної потрібно остерігатися Андрія Ярмоленко.

Раніше портал "Коментарі" також писав, що англійські футболісти вважаються фаворитами футбольного поєдинку проти Німеччини в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Матч відбудеться в Лондоні на "Уемблі" сьогодні, 29 червня, о 19:00.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини