Головна Новини Спорт футбол У Чехії стався інцидент: голова Білоруської федерації футболу та його дружина були доставлені до поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії стався інцидент: голова Білоруської федерації футболу та його дружина були доставлені до поліції

Четі Базанову було надано термін покинути Чехію до 1 грудня

1 грудня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

У вівторок, 30 листопада, чеська поліція затримала голову Білоруської федерації футболу Володимира Базанова та його дружину. Як передає zerkalo.io, причиною такої дії з боку влади стало порушення карантину з боку подружжя Базанових, які намагалися відвідати матч між жіночими збірними Чехії та Білорусі.

У Чехії стався інцидент: голова Білоруської федерації футболу та його дружина були доставлені до поліції

Володимир Базанов - фото news.zerkalo.io

Керівник федерації та його дружина були доставлені в одну з поліцейських ділянок Моравсько-Сілезького краю.

Спочатку керівництво місцевої поліції відмовлялося називати конкретні прізвища затриманих, але потім інформація все ж таки спливла. За словами представника правоохоронних органів Моравсько-Сілезького краю Йіроушкова Володимира Базанова та його дружину порушили вимоги, встановлені МОЗ Чехії, у зв'язку з умовами в'їзду на територію країни.

Як повідомляється, подружній парі Базанових було надано термін покинути країну до півночі 1 грудня.

У посольстві Білорусі в Чехії коментувати подію відмовилися.

Зауважимо, що у білоруських засобах масової інформації не було жодної згадки про цей інцидент. На сайті Білоруської федерації лише повідомили про перенесення матчу між національними жіночими збірними з футболу Чехією та Білорусією. Причиною стали позитивні результати тестів на коронавірус у кількох гравців білоруської збірної.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, як м'яч та кошик із-під персиків завоювали всесвітнє визнання. "Коментарі" повідомляли, скільки грошей у середньому заробляє футболіст в українській ПФЛ і як ФІФА готується спростити роботу арбітрам на матчах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини