Головна Новини Спорт футбол “Тоттенхем” – “Челсі”: прогнози букмекерів на центральний матч туру АПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

“Тоттенхем” – “Челсі”: прогнози букмекерів на центральний матч туру АПЛ

Гра між “Тоттенхемом” та “Челсі” відбудеться сьогодні о 22:00

6 листопада 2023, 15:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні відбудеться центральний матч 11 туру Англійської Прем’єр-ліги між “Челсі” та “Тоттенхемом”. “Коментарі” подивилися кому букмекери віддають перевагу та які коефіцієнти на цей матч.

“Тоттенхем” – “Челсі”: прогнози букмекерів на центральний матч туру АПЛ

Мудрик в матчі з "Тоттенхемом". Фото з відкритих джерел

Хто фаворит “Лондонського дербі”

На перемогу “Челсі” букмекери дають коефіцієнт 3,15, а в те, що сильнішим виявиться “Тоттенхем” вони вірять більше – 2,30. На нічию ж дається коефіцієнт 3,60. Найімовірнішими авторами забитих голів букмекери бачать Сон Хін Міна (коеф. 2,40), Джеймса Медісона (3,10) та Рішарлісона (3,10). 

Форма команд

“Тоттенхем” знаходиться на другому місці в турнірній таблиці АПЛ, але при умові успіху в завтрашньому матчі поверне собі першу позицію. “Шпори” ще жодного разу не програвали в цьому сезоні чемпіонату. В останніх п’яти поєдинках команда Анге Постекоглу чотири рази перемогла та один раз зіграла внічию. Що стосується Челсі, то “сині” в останніх п’яти матчах АПЛ здобули дві перемоги, два рази програли та один матч закінчився внічию. Команда Маурісіо Почеттіно займає 13 позицію в чемпіонаті, а в разі перемоги може піднятися на 10 сходинку. Остання очна зустріч між командами відбулась в лютому. Тоді “Тоттенхем” був сильнішим за “Челсі” та переміг з рахунком 2:0.

Гра між “Тоттенхемом” та “Челсі” відбудеться сьогодні о 22:00. Де подивитися матч читайте в матеріалі “Коментарів”.

Читайте також, що сьогодні відбудеться центральний матч 11 туру Англійської Прем’єр-ліги між “Челсі” та “Тоттенхемом”. В основі “синіх” може з’явитися Михайло Мудрик, який нещодавно відновився після травми.

Також, “Коментарі” писали, що в матчі Англійської Прем’єр-ліги проти “Брайтона” захисник “Евертона” Віталій Миколенко забив свій перший гол на “Гудісон Парк” та в поточному сезоні АПЛ. Українець поділився враженнями від цього та гри команди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини