Головна Новини Спорт футбол “Ми зростаємо щотижня як команда”: Миколенко про свій гол та гру “Евертона”
commentss НОВИНИ Всі новини

“Ми зростаємо щотижня як команда”: Миколенко про свій гол та гру “Евертона”

Миколенко вважає, що “Евертон” заслужив на перемогу в матчі з “Брайтоном

6 листопада 2023, 14:30
Поділіться публікацією:

В матчі Англійської Прем’єр-ліги проти “Брайтона” захисник “Евертона” Віталій Миколенко забив свій перший гол на “Гудісон Парк” та в поточному сезоні АПЛ. Українець поділився враженнями від цього та гри команди, повідомляє офіційний сайт команди, передають “Коментарі”.

“Ми зростаємо щотижня як команда”: Миколенко про свій гол та гру “Евертона”

Миколенко перед матчем. Фото пресслужба "Евертона"

Я намагаюся грати в кожній грі на 100 відсотків, я хочу ставати ще краще, і щодня наполегливо працюю, щоб продовжувати вдосконалюватися. Я хочу допомагати своїм одноклубникам і робити все для цієї команди. 

АПЛ — це важка та напевно, найкраща ліга у світі. Потрібен час, щоб адаптуватися, але у мене є чудові товариші по команді, і я думаю, що ми сильна команда, яка добре грає. Це дивовижне відчуття — забивати на “Гудісон Парк”. Два роки тому я не міг уявити, що досягну цього, – сказав українець.

“Ми зростаємо щотижня як команда”: Миколенко про свій гол та гру “Евертона” - фото 2

Також, Миколенко був невдоволений результатом гри з “Брайтоном”. Захисник вважає, що “Евертон” заслужив три очки замість одного.

Я розчарований, ми зіграли добре і заслужили три очки. Ми були гостріші, і вболівальники також зіграли свою роль. Думаю, у підсумку нам не пощастило. "Брайтон” — важкий суперник. Я думаю, що наш ігровий план спрацював добре, і ми не заслуговували на те, щоб суперник зрівняв рахунок. Це був нещасний випадок. Але ми зростаємо щотижня як команда, ви можете це бачити.Ми щодня наполегливо працюємо разом на тренуваннях, щоб показати гідні виступи та подарувати позитивні результати, – зазначив Миколенко.

Читайте також, що сьогодні відбудеться центральний матч 11 туру Англійської Прем’єр-ліги між “Челсі” та “Тоттенхемом”. В основі “синіх” може з’явитися Михайло Мудрик, який нещодавно відновився після травми, повідомляє видання football.london, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини