Головна Новини Спорт футбол Повернення Мудрика та Почеттіно проти “Тоттенхема": де та коли дивитися матч АПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернення Мудрика та Почеттіно проти “Тоттенхема": де та коли дивитися матч АПЛ

Михайло Мудрик відновися після травми та зможе зіграти з “Тоттенхемом”

5 листопада 2023, 19:05 comments1260
Поділіться публікацією:

Вже завтра відбудеться центральний матч 11 туру Англійської Прем’єр-ліги між “Тоттенхемом” та “Челсі”. Де та о котрій годині дивитися лондонське дербі повідомляють “Коментарі”.

Повернення Мудрика та Почеттіно проти “Тоттенхема": де та коли дивитися матч АПЛ

Мудрик в матчі з "Тоттенхемом". Фото з відкритих джерел

Завтра на “Тоттенхем Хотспур Стедіум” відбудеться центральний матч 11 туру АПЛ між “шпорами” та “Челсі”. Поєдинок транслюватиметься на платформі Setanta Sports або Megogo на каналі Setanta Sports. Матч можна подивитися при умові якщо у вас є підписка Setanta Sports чи Megogo “Максимальна” або “Спорт”.

Форма команд

“Тоттенхем” знаходиться на другому місці в турнірній таблиці АПЛ, але при умові успіху в завтрашньому матчі поверне собі першу позицію. “Шпори” ще жодного разу не програвали в цьому сезоні чемпіонату. В останніх п’яти поєдинках команда Анге Постекоглу чотири рази перемогла та один раз зіграла внічию. Що стосується Челсі, то “сині” в останніх п’яти матчах АПЛ здобули дві перемоги, два рази програли та один матч закінчився внічию. Команда Маурісіо Почеттіно займає 13 позицію в чемпіонаті, а в разі перемоги може піднятися на 10 сходинку. Остання очна зустріч між командами відбулась в лютому. Тоді “Тоттенхем” був сильнішим за “Челсі” та переміг з рахунком 2:0.

Повернення Почеттіно

Також цікаво, що Маурісіо Почеттіно зіграє проти своєї колишньої команди. Аргентинець тренував “шпор” з 2014 по 2019 рік. З командою тренер грав у фіналі Ліги чемпіонів, де поступився “Ліверпулю”. 

Також зазначимо, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини