Головна Новини Спорт футбол Мудрик може вийти в основі на матч із “Тоттенхемом”, – англійські ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мудрик може вийти в основі на матч із “Тоттенхемом”, – англійські ЗМІ

Гра між “Тоттенхемом” та “Челсі” відбудеться сьогодні о 22:00

6 листопада 2023, 13:47
Поділіться публікацією:

Сьогодні відбудеться центральний матч 11 туру Англійської Прем’єр-ліги між “Челсі” та “Тоттенхемом”. В основі “синіх” може з’явитися Михайло Мудрик, який нещодавно відновився після травми, повідомляє видання football.london, передають “Коментарі”.

Мудрик може вийти в основі на матч із “Тоттенхемом”, – англійські ЗМІ

Мудрик на тренуванні. Фото пресслужба ФК "Челсі"

Коул Палмер може грати на кількох позиціях в передній лінії, але Почеттіно, можливо, знову захоче використовувати його як фальшиву дев’ятку після хорошої гри проти “Арсеналу”. Михайло Мудрик може замінити Ніколаса Джексона, якщо гравець збірної України буде достатньо готовий до цього поєдинку, – йдеться в повідмленні.

Видання прогнозує трійку в нападі на матч із “Тоттенхемом” з українцем в основі.

Рахім Стерлінг забив у середу і, швидше за все, сьогодні знову вийде у стартовому складі. Тож ми можемо побачити трійку гравців попереду у вигляді  Палмера, Стерлінга та Мудрика, – прогнозує football.london.

Мудрик може вийти в основі на матч із “Тоттенхемом”, – англійські ЗМІ - фото 2

Форма команд

“Тоттенхем” знаходиться на другому місці в турнірній таблиці АПЛ, але при умові успіху в завтрашньому матчі поверне собі першу позицію. “Шпори” ще жодного разу не програвали в цьому сезоні чемпіонату. В останніх п’яти поєдинках команда Анге Постекоглу чотири рази перемогла та один раз зіграла внічию. Що стосується Челсі, то “сині” в останніх п’яти матчах АПЛ здобули дві перемоги, два рази програли та один матч закінчився внічию. Команда Маурісіо Почеттіно займає 13 позицію в чемпіонаті, а в разі перемоги може піднятися на 10 сходинку. Остання очна зустріч між командами відбулась в лютому. Тоді “Тоттенхем” був сильнішим за “Челсі” та переміг з рахунком 2:0.

Читайте також, що сьогодні відбудеться центральний матч 11 туру Англійської Прем’єр-ліги між “Челсі” та “Тоттенхемом”. Головний тренер “синіх” Маурісіо Почеттіно прокоментував майбутню гру, повідомляє офіційний сайт ФК “Челсі”, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини