Головна Новини Спорт футбол Стало відомо, скільки вболівальників зможуть відвідувати німецькі стадіони
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки вболівальників зможуть відвідувати німецькі стадіони

Відкриті стадіони зможуть вміщувати до 25 тисяч людей

16 лютого 2022, 23:10
Поділіться публікацією:

У середу, 16 лютого, відбулося засідання Німецького футбольного союзу, на якому було ухвалено рішення про пом'якшення заходів у більшості регіонів щодо відвідування матчів на стадіоні. Німецькі спортивні клуби, у тому числі з Бундесліги, з початку березня гратимуть перед значною кількістю глядачів.

Стало відомо, скільки вболівальників зможуть відвідувати німецькі стадіони

Німецька федерація футбола - фото із відкритих джерел

Як повідомляє Терикон, за новими правилами відкриті стадіони зможуть вміщувати до 25 тисяч осіб або будуть заповнені на 75 відсотків за меншої місткості. 6000 осіб або до 60 відсотків місткості буде допущено на закриті арени.

Нові правила набирають чинності 4 березня, а за два тижні вони зазнають нової поправки, оскільки заходи проти COVID-19 будуть ще ослаблені з 20 березня. Однак поки що немає гарантії, що стадіони будуть повністю відкриті, і це стосується і контрольного поєдинку збірної Німеччини проти Ізраїлю в Зінсхаймі 26 березня.

Під час пандемії німецькі клуби пройшли низку обмежень, включаючи повне закриття трибун. Згодом трибуни було відкрито для відвідування до 10 тисяч глядачів, але за деякими винятками. Одним із них була "Баварія", на стадіон якої допускалося ще 5000 людей.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідали про те, що жіноча українська збірна з футболу здивувала всіх на міжнародному турнірі в Туреччині – підопічні Кортеса не пропустили у першому матчі. Крім того, портал повідомляв, що стало відомо, скільки заробляють українські футболісти у Прем'єр-лізі. Також, "Коментарі" показували, що на Олімпійських іграх у Пекіні збірна Німеччина сенсаційно виступила у змаганнях з бобслею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини