Головна Новини Спорт футбол Сміх, сльози і танці на милицях: як травмований Спінаццола підтримав збірну Італії на "Уемблі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Сміх, сльози і танці на милицях: як травмований Спінаццола підтримав збірну Італії на "Уемблі"

Спінаццола отримав першу в житті нагороду на національному рівні

12 липня 2021, 10:41
Поділіться публікацією:








Травмований захисник збірної Італії Леонардо Спінаццола приїхав підтримати свою команду в фіналі Євро-2020 і разом зі своїми товаришами підняв до нічного неба Лондона не тільки кубок Анрі Делоне, але й милиці. Про це повідомляє Gazzetto dello Sport.

Сміх, сльози і танці на милицях: як травмований Спінаццола підтримав збірну Італії на "Уемблі"

Леонардо Спінаццола - фото з відкритих джерел

Після перемоги в півфіналі над збірною Іспанії Леонардо Спінаццола пообіцяв, що зробить все можливе, щоб приїхати підтримати команду на "Уемблі".

Гравець стримав своє слово і прилетів до Лондона зі своїми товаришами на чартері, який вранці вилетів із Флоренції й перебував з ними в штаб-квартирі "Тоттенхема" до того моменту, поки не став свідком яскравої перемоги італійської збірної в фіналі Євро-2020.

Попри травму, яка змусила гравця спостерігати за футболом з боку, Спінаццола першим вийшов на подіум для нагородження медаллю чемпіона Європи.

"Ми бачили, як він стрибає по полю від щастя. Якщо чесно, прооперовану і перев'язану ногу не можна ставити на землю, але Лео використовував милиці по-іншому. Чи не для того, щоб допомогти собі ходити, а для того, щоб підтримувати ритм хорів наших уболівальників, вимахуючи ними в повітрі та балансуючи на здоровій нозі", — сказав гравець збірної Італії Леонардо Бонуччі.


Нагадаємо, що Італійська федерація футболу оголосила, що лівий захисник їх національної збірної Леонардо Спінаццола отримав розрив ахілла під час чвертьфінальної перемоги над командою Бельгії на Євро-2020. Журналісти повідомляють, що півзахисник "Роми" все ж повернувся на збори італійської команди й отримав овації товаришів. Але, на жаль, Спінаццолі загрожує пів року інактиву через отриману травму.

Зазначимо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті та обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини