Головна Новини Спорт футбол Швеція - Україна: прогноз букмекерів на матч Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Швеція - Україна: прогноз букмекерів на матч Євро-2020

Збірна України спробує вийти до чвертьфіналу турніру

27 червня 2021, 14:31 comments2686
Поділіться публікацією:

29 червня в шотландському Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020), в якому українська збірна зустрінеться зі збірною Швеції. Згідно прогнозів букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку, пише УНІАН.

Швеція - Україна: прогноз букмекерів на матч Євро-2020

Збірна України з футболу - фото з відкритих джерел

На перемогу України в основний час матчу можна поставити з коефіцієнтом 3,35, на нічию — 3,15, а на те, що переможуть шведи, — 2,44.

Вихід збірної України в 1/4 фіналу букмекери оцінили коефіцієнтом 2,20. На прохід Швеції можна поставити з коефіцієнтом 1,72.

Нагадаємо, що вперше в своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, які виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.

Раніше портал "Коментарі" писав, що питання про відставку тренера української збірної з футболу Андрія Шевченка після програшу збірної Австрії є неактуальним. Так вважає перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов. Також він зазначив, що наша збірна справедливо програла австрійській. За його словами, збірна Австрії в матчі зіграла краще.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився на підтримку української команди на Євро-2020.

35-річному гравцеві сподобалося те, як грає наша національна команда. Всупереч хорошому рівню шведів, з якими гравцям доведеться зустрітися в 1/8 турніру, Акінфєєв вважає, що збірна України має всі шанси на вихід у наступний етап.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини