Головна Новини Спорт футбол Матч 1/8 фіналу юнацької Ліги чемпіонів за участю "Динамо" можуть перенести: було названо причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Матч 1/8 фіналу юнацької Ліги чемпіонів за участю "Динамо" можуть перенести: було названо причину

Українські вболівальники можуть не побачити гру киян удома

14 лютого 2022, 20:15
Поділіться публікацією:

Як стало відомо, київське "Динамо" U-19 та лісабонський "Спортінг" можуть провести перший матч 1/8 фіналу ЮЛЧ УЄФА (Юнацької ліги чемпіонів) на нейтральній території. За повідомленням Спорт юа, оскільки поєдинок має відбутися в Україні, такий варіант може бути втілений у життя, у зв'язку з напруженою політичною обстановкою в країні та можливим вторгненням Росії. Уряд Португалії пропонує своїм громадянам не відвідувати зараз Україну.

Матч 1/8 фіналу юнацької Ліги чемпіонів за участю "Динамо" можуть перенести: було названо причину

"Динамо" Київ U-19 - фото із УЄФА

Якщо все ж таки матч відбудеться в Києві, то суперник "Динамо" розглядатиме альтернативні варіанти вояжу команди до столиці України.

Нагадаємо, що у понеділок, 14 лютого, у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування плей-офф Юнацької ліги УЄФА. "Динамо" Київ зіграє на стадії 1/8 фіналу з Лісабонським "Спортингом". Підопічні Ігоря Костюка має провести поєдинок проти португальців у Києві, 1 або 2 березня.

У разі успіху динамівці знову на домашній арені зіграють в 1/4 фіналу проти переможця пари "Мідтьюлланд" (Данія) – "Бенфіка" (Португалія). Чвертьфінальна гра відбудеться 15 або 16 березня.

Варто відзначити, що всі стадії плей-офф грають у форматі з одного матчу. Півфінали та фінал пройдуть 22 та 25 квітня відповідно на стадіоні "Коловрей" у Ньоні.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, як київські футболісти зробили переможний камбек за вихід до 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА. Крім того, портал розповідав про те, що найсильніші команди Європи гратимуть у Лізі чемпіонів на межі своїх здібностей. "Коментарі" заявляли, що англійська Прем'єр-ліга продовжує ставити рекорди своїх заробітків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини