Головна Новини Спорт футбол Луганська "Зоря" обіграла турецький клуб з рахунком 22:0 в контрольному матчі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Луганська "Зоря" обіграла турецький клуб з рахунком 22:0 в контрольному матчі (ВІДЕО)

У першому і другому таймах у "Зорі" були різні склади

2 липня 2021, 11:25 comments1414
Поділіться публікацією:








Футболісти клубу "Зоря" забили у ворота турецької команди "Макуспор" 22 м'ячі в контрольному матчі. Про це пише "УНІАН" з посиланням на повідомлення прес-служби клубу.

Луганська "Зоря" обіграла турецький клуб з рахунком 22:0 в контрольному матчі (ВІДЕО)

Луганська "Зоря" обіграла турецький клуб з рахунком 22:0 = фото: ФК Зоря

Підкреслюється, що спочатку луганські гравці повинні були зустрітися на полі з клубом "Металоглобус" з Румунії, однак суперника замінили на місцевий футбольний клуб "Макуспор" з міста Бардур.

"Макуспорт" — аматорська команда, яка представляє університет Бурдур Мехмета Акіфа Ерсоя.

У підсумку матчу "Зоря" розгромила любителів, забивши 22 голи. Крім того, в першому і другому таймах у "Зорі" були різні склади.


Нагадаємо, що Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2: 1. Протистояння між збірними відбулося на стадіоні "Хемпден Парк" в шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. У цьому поєдинку фаворитом серед букмекерів є британські гравці

Півзахисник національної української збірної Руслан Малиновський прокоментував майбутню зустріч з британськими футболістами в 1/4 чемпіонату Європи з футболу. Малиновський назвав перевагу своєї команди. Півзахисник вважає, що національній збірній буде легше тому, що фаворитом матчу є Англія.

Також відомо, що збірна України залишається без нападника на Євро-2020. Нападник Артем Бесєдін більше не зможе виступити за національну команду в рамках Чемпіонату Європи з футболу. Під час поєдинку проти шведів він отримав серйозну травму після грубого порушення правил Маркусом Даніельссоном.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини