Головна Новини Спорт футбол Коли Мбаппе покине "ПСЖ"
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Мбаппе покине "ПСЖ"

Зірковий футболіст навідріз відмовився продовжувати контракт із парижанами

23 липня 2021, 09:56 comments1353
Поділіться публікацією:

Форвард збірної Франції Кіліан Мбаппе повернувся в розташування "Парі Сен-Жермен" ("ПСЖ") після відпустки. Про це повідомляє Marca.

Коли Мбаппе покине "ПСЖ"

Кіліан Мбаппе - фото: Getty

Як зазначають журналісти, гравець натхнений наближенням нового сезону, проте розраховує, що це його останній рік в Парижі. Він не має наміру вимагати продати його зараз, а хоче дочекатися закінчення терміну дії поточного контракту у 2022 році та покинути команду як вільний агент.

При цьому в сезоні-2021/22 він сподівається домогтися видатних успіхів, щоб віддячити "ПСЖ" за проведений тут час.

Водночас паризький клуб не має наміру відпускати футболіста і буде намагатися переконати його продовжити контракт. На це, крім іншого, розрахована потужна трансферна компанія.

Нагадаємо, що Кіліан Мбаппе уже повідомляв кільком членам столичного клубу, що не має наміру продовжувати свій контракт в тому вигляді, який є зараз. Але президент "ПСЖ" Насер Аль-Хелаїфі виступив з різкою промовою щодо майбутнього нападника свого клубу, який має контракт до червня 2022 року. Подробиці дізнавайтесь із нашого матеріалу.

Додамо, що 1 липня у легендарного гравця каталонської "Барселони" Ліонеля Мессі закінчилась контрактна угода з клубом. Таким чином 34-річний аргентинський нападник став вільним агентом. Відомо, що керівництво клубу вже давно обговорювало умови контракту з гравцем після того, як він заявив про свої наміри покинути "Барселону". Але все ж домовитися і підписати угоду до липня не вдалося.

Раніше ходили чутки, що Мессі може "переїхати" в "ПСЖ" або "Манчестер Сіті", де він міг возз'єднатися зі своїм колишнім одноклубником Неймаром, а в другому випадку — з колишнім тренером Пепом Гвардіолою. Але футболіст погодився залишитися в "Барселоні" до 2026 року. Його контракт включає скорочення заробітної плати на 50%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини